Skocz do zawartości
gate26

Iso - o so chozi?/

Rekomendowane odpowiedzi

ta to jest obraz plyty(iso to jest jeden ze standartow obrazow plyt bo sa jeszcze biny itp duperele) a co do otworzenia tego to polecam deamon tools najlepszy virtualny cdrom ktory wlasnie montuje te obrazy. Poszukaj go na www.cdrinfo.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest przypadkiem obraz płytki?

Zapewne :D jest to obraz plytki zrobiony raczej w Nero :o

nie koniecznie w nero zrobione, ale nero to odczytać potrafi

a jak nie ma wypałki to podmontować pod deamonika :)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Help - ściągnąłem kilka rzeczy z netu min. War crafta3; pliki mają rozszerzenie iso i ni w ząb nie mogę tego ruszyć- rozpakować , uruchomić - jak tego zwierza ugryźć??? Wdzięcznym będę za pomoc Pozdro

Ale fajny post :) Lubie taki :) Buhaha :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Help - ściągnąłem kilka rzeczy z netu min. War crafta3; pliki mają rozszerzenie iso i ni w ząb nie mogę tego ruszyć- rozpakować , uruchomić - jak tego zwierza ugryźć??? Wdzięcznym będę za pomoc Pozdro

Ale fajny post :) Lubie taki :) Buhaha :)

hehe:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Libero bardzo Cię lubię chłopie ale pofolguj sobie bo nie każdy jest tak rozwinięty pod każdym względem jak Ty. Ale to Twój problem. Tak czy inaczej dzięki za pomoc wszystkim - nawet Panu Libero....

jeszcze nieraz zjedzie cie libero :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Libero bardzo Cię lubię chłopie ale pofolguj sobie bo nie każdy jest tak rozwinięty pod każdym względem jak Ty. Ale to Twój problem. Tak czy inaczej dzięki za pomoc wszystkim - nawet Panu Libero....

jeszcze nieraz zjedzie cie libero :)

Narazie to ja dostalem zjebke :(

hehe ale coz milo ze ktos czasem mi dokopie :)

Ale nie zaczesto prosze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi