Pucha18 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 siemanko mam 2 problemy z gra: 1 to taki, ze sa "takjakby takie kwadraty przezroczyste na teksturach" w kazdej rozdzielczosci wystepuja.mam nadzieje ze wiecie o co chodzi:-) moja grafa to radek9700(catakysty 3,8bodajze:) +dx9) 2to moze wie ktos co to jest "edytor heksów"-bo chcialbym sobie zobaczyc kody ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 a to są jakieś kody do re3???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Co do tych kwadratów to musisz po prostu wyłączyć jedną z opcji odnośnie grafiki w grze. Niestety nie pamiętam dokładnie, która to była opcja. Z poziomu gry wchodziło się do opcji chyba klawiszem F1, ale nie daje głowy. Napewno był to jeden z F'ów. Jest tylko 12 możliwości :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 thx :) no sa kody sa ;p na godmode, niesmiertelnosc :) chce tylko zobaczyc jak to jest ;-) a z ta grafika musze poprobowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Panowie probemik jest ;) Kupielem dzis ta gre razem z CDA i kiedy probuje ja zainstalowac wyskakuje jakis Error -6001 :/ Pisze zeby wylaczyc wszystkie dzialajace programy itp. ale to i tak nic nie pomaga :( Wiecie OCB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Panowie probemik jest ;) Kupielem dzis ta gre razem z CDA i kiedy probuje ja zainstalowac wyskakuje jakis Error -6001 :/ Pisze zeby wylaczyc wszystkie dzialajace programy itp. ale to i tak nic nie pomaga :( Wiecie OCB? Strzelam: emulatory napedow w rodzaju Deamona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Hehe mowcie mi noob :mrgreen: Rozumiem ze nie wystarczy zwykly unistal i trzeba tez z rejestru? Jak tak to gdzie to sie znajduje? EDIT: Problem nie polegal na emulacji tylko na bledzie instalatora :mrgreen: A oto rozwiazanie z forum CDA: Problem z instalacją (Error code: -6001) Rozwiazanie Problem jest spowodowany uszkodzeniem programu InstallShield odpowiedzialnego za instalację programu ROZWIĄZANIE 1. Przejdź do katalogu C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime 2. Usuń katalog 0701 3. Po usunięciu katalogu opróżnij kosz 4. Ponownie zainstaluj grę Edytowane 7 Lipca 2006 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 :legal: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Istnieją programy co ukrywają całkowicie virtualne napędy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Jak używasz tego progsa to on chyba maskuje wpis w rejestrze odnoścnie virtuala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Uhh, nie popisało się CDA z tym RE3. Raz że nie ma trybu Mercenaries to jeszcze bez poprawionej grafiki. To znaczy dystrybutor poleciał w kulki <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Tak dzisiaj to pozyczalem od kumpla. Nie ma dodatkowego scenariusza a gra ma nizsze rozdzialki... Nie popisali sie IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Raz że nie ma trybu Mercenaries [...] Poprawka. Jest! Tylko brakuje na płycie pliku .exe który uruchamia ten tryb gry. Dobre co :twisted2: Edytowane 9 Lipca 2006 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Czyli jak go uruchomic? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Skoro jest dodatek, a nie ma exe to może skombinować skadś ? :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) zawsze wiedziałem ze goscie z CDa to banda dziadów ... ostatnio pisza same kiepskie recenzje, a soft na płytach ma pelno wad Edytowane 9 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 zawsze wiedziałem ze goscie z CDa to banda dziadów ... ostatnio pisza same kiepskie recenzje, a soft na płytach ma pelno wad To ich nie pierwszy taki bubel :mur: Tomb Raidera tez dodali w niekompletnej wersji.. brakowalo dzwiekow w scenkach na silniku gry :| Teraz ten RE:Nemesis a ja mialem ostatnio kupowac CDA. Dobrze ze tu zajrzalem. Blantmen nie wiadomo jak to jest, bo ten dodatek Mercenaries nie uruchamia sie przez exe tylko w samej grze. To jest widocznie inna wersja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Wrzuć plik z linka który niżej podałem do katalogu z grą i się ciesz trybem Mercenaries :lol2: http://rapidshare.de/files/23608938/RE3_MERCE.exe.html EDIT: Tyle jest plików w "normalnej", pudełkowej wersji: http://img155.imageshack.us/img155/9278/repliki2gx.jpg Edytowane 9 Lipca 2006 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynkus Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Elo ja mam problem z ta gra taki ze nie wiem gdzie znajduje sie hydrant ORT: ORT: ORT: kturym musze ugasic porzar wezem strazackim przed ucieczką pociągiem... prosze o sska lub o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...