millor Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Może ktoś rzuci info gdzie co kupić Ja bedę przez trzy miesiące koło portland więc jak co w celu kontaktów zostawiam namiar: A może kogoś spotkam millor007@wp.pl gg905136 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Ja tez lece ale 17 za tydzien :) do san diego. Najlepiej to kupwoac w sklepcha internetowych, najtaniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Na TEJ STRONCE masz porównania większości produktów w różnych sklepach. Dzięki tej stronce wydałem o wiele mniej niż w normalnych sklepach. Szukaj sale'i i pamiętaj że sklep "best buy" nie zawsze jest najtańszy (to ichnie media markt). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 http://www.slickdeals.net/ tylko musisz wiedziec jak dzialaja rabaty i te sprawy bo mozesz sie przejechac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 http://electricsam.com/ nei wiem czego szukasz ale na tej stronie znalazlem najtansze aparaty cyfrowe dla przykladu a75 ktory chce kupic = 200$ www.amazon.com = 224$ www.bestbuy.com = 249$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 jesli chodzi o komputery to http://newegg.com/ http://www.zipzoomfly.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Może ktoś rzuci info gdzie co kupić Ja bedę przez trzy miesiące koło portland więc jak co w celu kontaktów zostawiam namiar: A może kogoś spotkam millor007@wp.pl gg905136 Nie zapominaj, że trzeba jeszcze doliczyć podatek (w NY to zdaje się 8.5%), bo w każdym stanie jest inny. Więc jeśli kupujesz w sklepie internetowym, to najlepiej z tego samego stanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 a ja siedzie w USA od paru miechow i jest fajnie hehheh a co sprzetu tylko newegg.com w innych czesto jest tak , ze jak zamowisz towar zadzownia i powiedza ze maja tylko np: aparat w zestawie z jakimis gadzetami a sam aparat to za 6 tygodni moze byc,,,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Może ktoś rzuci info gdzie co kupić Ja bedę przez trzy miesiące koło portland więc jak co w celu kontaktów zostawiam namiar: A może kogoś spotkam millor007@wp.pl gg905136 Nie zapominaj, że trzeba jeszcze doliczyć podatek (w NY to zdaje się 8.5%), bo w każdym stanie jest inny. Więc jeśli kupujesz w sklepie internetowym, to najlepiej z tego samego stanu. widac ze kupowales w USA :D wlasnie najlepiej zamawiac z innego stanu, wtedy nie placisz podatku, przyklad: ty jestes na Florydzie sklep jest na Florydzie = podatek 6.5% ty jestes na Florydzie sklep jest w Californi= nie placisz podatku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 widac ze kupowales w USA :D wlasnie najlepiej zamawiac z innego stanu, wtedy nie placisz podatku, przyklad: ty jestes na Florydzie sklep jest na Florydzie = podatek 6.5% ty jestes na Florydzie sklep jest w Californi= nie placisz podatku dokladnie!! Jesli kupujesz z innego stanu nie placisz TAXU :regulamin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 dokladnie!! Jesli kupujesz z innego stanu nie placisz TAXU :regulamin:Mimo wszytsko nalezy uwazac. Niektore sklepy maja swoje warehouse rozwalone po calych stanach i mozna miec pecha - i podatek zaplacic ;) Innymi slowy - czytac dokladnie tekst drobnym drukiem ; ))))) Co do taxu to kongresik juz chce ta sprawe jakos ukrucic (wiadomo - traca $) tylko nie moga uzgodnic czy osoba ktora mieszka w NY i chce cos kupic z CA to musi placic podatek NY czy CA ;) Juz chyba 10 miesiecy nie moga znalezc rozwiazania ;-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Przepraszam, że tak odkopuje... Mam zamiar robić zakupy w stanach niedługo i po przeczytaniu tego tematu mam pewne wątpliwości... Jak to jest teraz? Dalej to obowiązuje? Osoba która będzie kupowała na siebie sprzęt mieszka koło NY , a sprzęt zamawiany najprawdopodobniej z www.newegg.com Czy cło będzie obowiązywać? Jeszcze raz przepraszam za odkop trafilem tu przypadkiem i sie zastanawiam jak to jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniosz Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Nie cło tylko tax. Dalej obowiazuje zasada jezeli kupujesz w sklepie z innego stanu niz mieszkasz nie placisz Taxu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Millor. Daj znać czy dochodzi do tego już czy jeszcze nie http://tech.yahoo.com/blogs/null/90325 (Federalni mają prawo kopiować WSZYSTKIE dane z laptopów, dysków, telefonów itd - potwierdzone przez sąd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...