Ulcaster Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Witam Zastanawiam się nad zmianą zasilacza. Obecnie jestem niezadowolonym posidaczem megabajta 350W :D Tutaj znajduje się lista dostępnych zasilaczy, proszę tych którzy się znają o wybór najlepszego z nich. Gadałem już z paroma znawcami, którzy polecili mi Zalmana ZM400A. http://www.geizhals.at/deutschland/?cat=gehps Co wy o tym myślicie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 niezastanwaiaj sie ani chwili Antec True550W :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Ulcaster, wszystko zalezy od tego ile finansów chcesz na to przeznaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Właśnie na Anteca mi troszkę brakuje trzeba mi coś do ok. 80 euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 A psu chcesz zakupić w strefie euro czy w polsce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Bo kupuje w Niemczech ze względu na to że jest dużo dużo taniej... A sam pojawiam się tam raz na dwa tygodnie więc i przesyłka mnie prawie nic nie kosztuje. Same plusy. Tam są podane ceny w euro bo to niemiecki sklep ale nie o tym chce porozmawiać, tylko o tym który z tych zasilaczy wybrać, ok ? Jak nie masz nic na temat do powiedzenia to nie zaśmiecaj tego wątku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Ja proponuję Tagana TG480-U01 480W ATX ponieważ IMHO to bardzo dobry zasilacz ale zobaczymy co napiszą inni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 J terz stawiam na Tagana, bo to dobry zasilacz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...