tomaszek197 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Co powiecie na temat płyty głównej ASRock pod Athlony i Durony? Mam w domu ECS-a K7VZA (stara juz dość i tania płyta) z Duronem 850 i zastanawiam się właśnie czy jest sens włożyć do niej np. Thunderbirda 1.4 (niby można do 1.5) ale słyszałem że są problemy z tymi płytami. Dlatego zacząłem sie zastanawiać nad wymiana płyty ale najlepiej jakiejś taniej...ASRock by mi odpowiadała z ceną ale nic o niej nie wiem...warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 POSZUKAJ! : :evil: :evil: :evil: Jest caly topic na ten temat :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nrad Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Miałem identyczną sytuację, tj. K7VZA i Durona 850. kupiłem ASRocka za 120 złotych i jestem bardzo z tej płyty zadowolony. Działa bardzo stabilnie tylko są marne możlowości podkręcania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 ASROCK rulez jezeli chodzi o stosunek wydajnosc/cena... na SIS 748 mialem fsb 248.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 bez sterownikow do agp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...