Ghazi Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Ja bym wziął abita, mimo ze mam teraz Epoxa. Składałem dosłownie tydizeń temu kumplowi Abit Nf7 + Zalman 7000ALuCu + Barton 2,5+ + twinmosy, ale gosc nie bawi sie w O/c wiec sie nie wypowiadam dokładnie. Natomiast nie licz ze na 8rda+ pojedziesz wiecej niz 220FSB bez wiatraka / wody na NB i Vdd moda (wieksze napiecie na mostku), bo EPox (w przeciwieństiwe do abita) nie pozwala na jego regulacje :) Sam osiągnęłem max 225 z modem napiecia na 1,85V i OCZtkami (2,93V) na pokładzie :D P.S. Abit chyba jeszcze pozwala dac coś pod 3V na pamiatkach, ale pewny nie jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 nowe epoxy pozwalają na regulacje napięcia vdd z poziomu biosu ale faktycznie na abitach ludzie uzyskują większe fsb niż na epoxach tyl że też trzeba robić moda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 no to juz mozesz napisac nie? nie oplacila sie :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...