TanneR Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 No wlasnie. Mialem jeszcze calkiem niedawno zainstalowana Kazee Lite w werscji 2.1.0.0 jesli sie nie myle i wszystko bylo pieknie az pewnego dnia (bez zadnych zmian w systemie) zaczela mi sie zatrzymywac podczas jej ueuchamiania na "Connecting..." Pomyslalem ze moze cos zmienili i sciagnalem K Lite w wersji 2.4.0.0 ale to nic nie pomoglo... Wie ktos moze o co chodzi ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 ja wiem, ja, ja :!: Twoj admin Ci kazze wycial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 nie wycial tylko port zablokowal ....ustaw sobie na passive (80) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 nie wycial tylko port zablokowal ....ustaw sobie na passive (80)a jesli : iptables -A PREROUTING -t mangle -p tcp -m string --string "X-Kazaa-" -j REJECT --reject-with tcp-resetiptables -A PREROUTING -t mangle -p udp -m string --string "KaZaA" -j DROPitd... reszta charakterystycznych 'stringow' przy laczeniu... to co wtedy? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 wtedy masz problem ;] // Przykladowo Capsa + Winject zalatwia sprawe, ale nie wiem czy jest sens ....latwiej sie dogadac z adminem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 a u mnie raz sie laczy a raz nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...