Varrol Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Bo ja za chwilę (tylko się film na TVN skończy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 jak mam wolne to mi się do spania nie śpieszy :) przecież mam cały dzien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Bo ja za chwilę (tylko się film na TVN skończy). ...odnosnie filmow...to swietny jest na Canal+ - "Czarny kot, biały kot"...jak sie skonczy to moze pojde w kime :) Film jest pierwsza klasa... ogladalem go juz dwa razy w kinie... ale mozna go ogladac w kolko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a po co spać śpię jak mi sie nudzi często na klawiaturze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ja chodze spać o 5 rano wcześniej usnąć niemoge :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 to jak piszecie o której idziecie spać to może o ktorej potem wstajecie :wink: Ja jak jade na klasową wycieczke to przez 3 dni spie jącznie jakieś 5 godzin :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 to jak piszecie o której idziecie spać to może o ktorej potem wstajecie :wink: Ja jak jade na klasową wycieczke to przez 3 dni spie jącznie jakieś 5 godzin :wink: No, mi się dzis udało wstać ok. godziny 11:30 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ja obudziłem sie o 7:20 kolega chciał sie dowiedzieć czy dzisiaj idziemy do szkoły :evil: :evil: :evil: a wstałem o 9 szkoda marnować czasu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 masz spoko kolegów ;) a ja wstałem o 9:30 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ja niestety zostałem zbudzony o 7 :evil:, ale wstełem o 10 :D . A o 13 doczołgałem się do kompa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ciekawe co powiedzieli mu w szkole :P ale ma blisko to chyba nie będzie sie gniewał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ciekawe co powiedzieli mu w szkole :P ale ma blisko to chyba nie będzie sie gniewał :wink: 1 kwietnia byl wczoraj :) Ale za taki numer tez bym kogos zrobil w balona :) Czlowiek chce pospac a tu "dziwne" pytania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 hehehe niedawno dzwonił podobno portier sie troszke zdziwił 8O ale on sam chyba bardziej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Bo ja za chwilę (tylko się film na TVN skończy). ide spac teraz bo zygam juz historia.. zreszta jutroi do budy n ie die bo bede sie uczyc na czwartek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 nędzna buda przez to musze iść spać żeby jutro jakoś funkcjonowac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zylak Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 ja do budy od 9 dni nie chodze :oops: a jaki jest wasz rekord(oczywiscie z powodu choroby odpada) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelos Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Chcialbym pogratulowac tej 5-ce co wogole nie spia pewnie na prochach i kawie jada :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Ja tam ide jak normalny czlowiek o 22 ale w sylwestra to dotrwalem do 12 po poludniu a spalem do 4 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 ostatniego sylwestra zrobiliśmy z całą klasą na jakiejś wiosce niedaleko wrocka. Tylko nieliczni dotrwali do 0:00. Było cos koło 0.5 l na głowe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Ja tak jak siedze przed kompem to gdzies do 01.00 na maksa dluzej mi sie zdarza ale jak juz pojde z kolesiami na piwo to wracam nie wczesniej niz o 03.00 :wink: - srednio na piwo chodze dwa razy w tygodniu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Roznie - od rana do wieczora :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 tak wyglada m/w wiekszosc wieczorow pita ;] (zamien alpha centauri na dowolna giere) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zazwyczaj około 1:00 a w weekend to tak 4-5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 zwykle po dobranocce ale wczoraj moglem jeszcze posiedziec i obejrzec dziennik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 miedzy 6 a 10 rano... :? mam wrazenie ze to niezdrowe...dzis się polożylem o 8 rano...wstalem o 12....ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ja tak sie kalde kolo 3 a nieraz 5 dopiero wtedy mi sie chce spac a wstaje tak o 12 heheheheh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ehh a ja chodze spac po 22, 22:30 max 23:00... wstaje za to o 6:00 w dni powszednie. Dzisiaj wstalem o 8:30. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 zazwyczaj po ostatnich informacjach czyli 23-1 w nocy potem wstaje: - o 6 w weekedndy (szkola :? ) :x - o 9 w normalne dni jak slabo spie :) - o 10-11 w tygodniu gdy moge sie naprawde wyspac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ja nie chodze spoac nawetr jak mam do budy :lol:. PRzyhcodzer z budy to dopiero spie, tak od 14 do 20-21:) i znowu do 14 :>. Ucze sie rzadko jak juz to w nocy wlansie ;P. Ogolnie jest fajnie tak:). Oczywiscie musze uzywac swoistych akceleratorow ;] jak np kawa z 2 lyzeczek :) ale sie zyje :). ALe czasem tez chodze spac "normalnie " o np 3-4 rano ;]]. Stad tez moje nienajlepszw ywnniki w nauce :[ Ale IMO warto ;]... zreszta moj zegar biologiczny jest tak rozregulwowany ze trudno by mi bylo na nowo sie dostosowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ja chodzę spać koło 1-2 jak ide do szkoły i wstaję o 7. A w weekendy jak sie u starszych w lokalu jakąś imprezkę prowadzi to koło6 sie dopiero położe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...