djswistak Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 ZOBACZCIE ten przekret: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26296807 prosze moderów i adminów o nie usuwanie tego topica przez jakis czas. niech ludzie sobie zobacza.ps:wiem ze to ni ten dzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 ZOBACZCIE ten przekret: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26296807 prosze moderów i adminów o nie usuwanie tego topica przez jakis czas. niech ludzie sobie zobacza.ps:wiem ze to ni ten dzial Zdazaja sie takie matoły ;] Ale ja najchetniej kupilbym od niego ta grafe za te 1500zł on by mi ja przyslal..Jesli towar niebylby zgodny z opisem.. Pojechalbym tam i mu wyrwał głowę ;] Najlepsze rozwiazanie sytuacji ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Raczej traktował bym to jak kiepski dowcip niz wałek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Extra karta!!! :lol: Albo to jakiś przekręt albo albo żarty, bo inaczej to nie może być :lol: Spoko aukcja :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Normalnie nie moge.... :D. HAHAHA - chyba teraz nie zasne juz bo bede ciagle myslal o tej karcie. Jak ktos to kupi to normalnie wtedy bedzie ubaw.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Dobre, dobre, bardzo dobre 33200 3DMark"ów - do tego pewnie pasywne chłodzenie i moc 300W przez AGP :!: :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 FX 6800 za 1500 zł - OKAZJA :P Moze sie ktoś skusi..... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 to raczej nie wałek tylko spontan 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 nasze durne społeczeństwo :) cikawe czy jakiś idiota da choć 200zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 nasze durne społeczeństwo :) cikawe czy jakiś idiota da choć 200zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 NIE, NIE, TO NIE MOZE BYC PRAWDA - KTOŚ JĄ KUPIŁ :!: :!: :!: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26296807 MEGA, MEGA LOL... :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Ale temat... z miejsca dodaję ta aukcje do ULUBIONYCH, a sprzedawcę do tytułu: "SUPER SPRZEDAWCA ROKU 2004"... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Byc moze kolega koledze nabija komentarze, bo zeby kto uwiezyl w ten tekst to musi byc MEGA LOLEM :! :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 o ja pierdziele. niezle. ja na swoim radku moge pojechac na 100k ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Chyba sprzedam ATI Rage 2C --> X800 XT PE zmodowaną za pomocą czarodziejskiej różdżki 40K w 3DM03 :lol: :lol: :lol: Powiedzmy za tysiąc, niech stracę :lol: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 wałek jest niezły. ale do mojego wyniku w 2k3 troche brakuje 3DMark Score 42222 3DMarks - wiecie z 3danalizerem:) Game Tests GT1 - Wings of Fury 245.8 fps GT2 - Battle of Proxycon 392.5 fps GT3 - Troll's Lair 301.9 fps GT4 - Mother Nature 302.0 fps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Yyyyyyyyyyyyy.... hmm, ja tez mam gdzies jeszcze rive, moze sprobuje zrobic taki sam myk :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 wałek jest niezły. ale do mojego wyniku w 2k3 troche brakuje 3DMark Score 42222 3DMarks - wiecie z 3danalizerem:) Game Tests GT1 - Wings of Fury 245.8 fps GT2 - Battle of Proxycon 392.5 fps GT3 - Troll's Lair 301.9 fps GT4 - Mother Nature 302.0 fps co za 3danalizer? czy sie nabijasz... co do tematu. to szkoda gadac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 qrde, a ja dalem ta aukcje do weryfikacji.... widac po co mieli sprawdzac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Ja ją kupiłem. :cry: I mam 100 unktów. I co ja mam teraz zrobić? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HEKTO LOL! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Ja ją kupiłem. :cry: I mam 100 unktów. I co ja mam teraz zrobić? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HEKTO LOL! Plakac!!!! I kupic ode mnie :D, sprzedam Ci taniej jak chcesz, za 600 zl? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 no nie! jaki LOLEK! ale beton! HAHAHAHAHA :zonk: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Ja ją kupiłem. :cry: I mam 100 unktów. I co ja mam teraz zrobić? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HEKTO LOL! Plakac!!!! I kupic ode mnie :D, sprzedam Ci taniej jak chcesz, za 600 zl? :D Dziękuję za wspomaganie LOLków. Chętnie kupię. Ja to nie wiem wg mnie to gość sobie jajca robi albo chciał komentarz od kumpla swojego zarobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 A ja tam goscia podziwiam, kto za was wpadlby na taki magiczny pomyl, zarobi sobie i to niezle, Rispekt dla sprzedajacego, Pogarda dla kupujacego. Chyba ze swoim Trio 3d 4mb. zrobie tak samo. NUMER ROKU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Idąc w jego ślady postanowiłem wystawić na allegro moje P200MMX harcorowo zmodowane i podkręcone. Zmieniłem mu rozstaw nóżek na S478 dolutowałem 512 kb cashe`u i podkeciłem na 12000MHZ (12*1000) tylko nie wiem za ile go wystawić. Gratis dodaję przejsćiówkę na PCI Express. LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 przeciez to aukcja dla jaj , nie wiem czym tu sie podniecac , kazdy odrazu o tym wie , tyle ciekawe czy allegro tez to zrozumie jak koles nie bedzie placil nie malej przeciez prowizji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Matko przeciez to sciema zeby pochwalic sie przed kolegami....i przy okazji nabic sobie gwiazdek za komentarz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 troszke jednak zapłąci prowizji za tego pozytywa....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 HAHAHAHAHAHHAAH SPADŁEM Z KRZESŁA GDY TO CZYTAŁEM Ciekawe co bedzie z reklamacjami ale jakim LOLEM trzeba być aby to kupić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 zmoduje mi ktos mojego gf2 mx na cos takiego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...