Fatboyx Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Witam! Przez swoją bezmyślność kupiłem sobie w USA Radeona 9800PRO AIW build by ATI. Problem jest taki, że tuner TV w tej karcie jest w systemie NTSC. Czy jest jakaś szansa żeby używać tej karty w Polsce?? Co odpowiada za system TV?? bios karty, czy sam tuner, czy może jest to tylko sprawa software'u?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Jak załozyłeś temat o AIW to ja też mam jedno pytanko jak ustawiś dźwięk stereo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Musisz sie udac do jakiegos serwisu telewizorow , tam powinni ci to zrobic . Bodajze trzeba przlutowac jakis uklad , ale nie wiem na 100% . Poszukaj w dziale inne komponenty kiedys tam byl o tym topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Poszukaj jakiegos cyknietego elektronika, zrobi to od reki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Może ten przełącznik: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=735...&highlight=ntsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...