Grisza Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Mam okazje kupic u nich po cenach hurtowych karty graficzne. Czy jest to dobra firma czy moze buble sprzedaja, bo na ich stronach www.ntt.pl to nie znalazlem zadnych kart procz gf2 mx i radeon 7000?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Wszystko zalezy co to za karta :) Btw zestawy maja kijowe :) Ale sa tez hurtownia sprzetu i odnich biora sprzedawcy np gieldowi :) na moim procu jest ich sticker :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 no wlasnie mam zamiar kupic u nich w hurtowni. czy ktos zna adress internetowy takiej hurtowni ntt????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Ja tylko będe kupował teraz częsci z NTT powód jest prosty mają najlepszy serwis jaki widziałem padniętego proca wysłalismy z kumplem w poniedziałek a w piątek jusz miałem new :) i z tego co wiem tak jest z większoscią czesci wysłanych do serwisu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ja widizałem 2 kompy złozone całe z tym że na zamówienie... i musze stwierdzic że obudowa ok, zasialcza, ok reszta to co zamówione bylo na tamte czasy czyli abit, p3 800 , rivka.. i drugi bardzo podobny.. nie wiem jak zestawy ktore sprzedaja na masówke, le tamte to naprawde byly spox.. Dobry serwis to podstawa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Napewno firma z historia. Istnieje bardzo dlugo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...