szybki__ Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 hmm, kolejny problem: mam pirata - gierka jest na jednej plycie - a org. jest ponoc na 2...poza tym w menu, jak chce zmienic rozdzialke czy cos, to gra wychodzi na pulpit od razu (win xp) albo w ogole zawiesza system (win98se) help...i jeszcze jedno...czemu pod xp nie wyswietlaja mi sie czaty itp? (nie zebym z tego korzystal :lol: , ale siora czasami chce...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Co do czatów to musisz zassać jakieś aplikacje javy, jak wchodzisz na jakiś czat powinno Ci wywalać okienko czego chce i wtedy możesz ściągnąć klikając. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 o widzę że kupiłeś nowe sprzęcicho jak się sprawuje??? co do tematu-to pewnie masz jakąs sknoconą kopię itp bo orginał jest na 2 cd-i pod xp chodzi tiptop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 sprawuje sie super :) wysztko smiga i w ogole :) (no moze poza tym sof2 - btw. tej 2. plyty, np. morrowind tez jest na 2, ale na 2. sa jakies edytory i inne syfy, moz tutaj ta 2. tez nie jest niezbedna..? :? ). problem z czatami polega wlasnie na tym ze nic nie wyskakuje - tylko taka ikonka z czerwonym 'x' w srodku i [gluteus maximus]..sciagam pacza do tego sof'a - moze ruszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ahia, jeszcze jedno - gralem sobie w to f1 2002 (pod xp) i gra nagle wyszla na pulpit - czy moze to byc wina podkreconej grafy (wrocilem narazie na normalne ustawiania i jest oki). ktos na forum mowil kiedys o jakims paczu do amd pod xp jezeli sa takie problemy (nawet ten ktos mi go przeslal - tyle ze do ver eng. , a ja mam polisza...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ahia, jeszcze jedno - gralem sobie w to f1 2002 (pod xp) i gra nagle wyszla na pulpit - czy moze to byc wina podkreconej grafy (wrocilem narazie na normalne ustawiania i jest oki). ktos na forum mowil kiedys o jakims paczu do amd pod xp jezeli sa takie problemy (nawet ten ktos mi go przeslal - tyle ze do ver eng. , a ja mam polisza...) podkręcasz gf4ti4600???w zasadzie można ale tylko po co? chyba tylko żeby sprawdzić jego mozliwości ale potem to wróć na deflaut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 powiem Ci w tajemnicy ze taki morrowind na full detali z anti-alisingiem i anizotropowym filtrowaniem w 1152X864 troche zwalnia w miastach :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 powiem Ci w tajemnicy ze taki morrowind na full detali z anti-alisingiem i anizotropowym filtrowaniem w 1152X864 troche zwalnia w miastach :lol: :lol:Co to za dziwaczna rozdz. ? Walnij se 1024x768x32 i reszta jak miales. Najgorzej jest kartom graficznym obslugiwac jakies pokrecone tryby graficzne. U mnie w q3 mam tyle samo fps wlasnie w trybie 1152x864 jak i w 1280x1024- z tym, ze ja mam gf2mx i przy tych dupnych rozdz. to on i tak juz jest bardzo wolny wiec i roznice beda coraz mniejsze ;) A co do SoF II, to jest na dwoch plytkach i koniec. Jak masz jakas dziwna wersje na jednej to sie nie dziw. Mi przy instalacji korzysta z obu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 korzystam z tej rodzialki, bo w 1280X1024 sa literki za male a w 1024x768 to troche malo ;) heh, niewazne...jeszcze jedno...czemu pod xp nie moge na irca wejsc, pod win98se laczy normalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 hmm, kolejny problem: mam pirata - gierka jest na jednej plycie - a org. jest ponoc na 2...poza tym w menu, jak chce zmienic rozdzialke czy cos, to gra wychodzi na pulpit od razu (win xp) albo w ogole zawiesza system (win98se) help...i jeszcze jedno...czemu pod xp nie wyswietlaja mi sie czaty itp? (nie zebym z tego korzystal :lol: , ale siora czasami chce...) musisz wrzicuc aplety java dostepne na: www.windows2002.prv.pl www.win2k.pl a co do SOFa 2 to ja mam na 2cd i śmiga aż miło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ahia, jeszcze jedno - gralem sobie w to f1 2002 (pod xp) i gra nagle wyszla na pulpit - czy moze to byc wina podkreconej grafy (wrocilem narazie na normalne ustawiania i jest oki). ktos na forum mowil kiedys o jakims paczu do amd pod xp jezeli sa takie problemy (nawet ten ktos mi go przeslal - tyle ze do ver eng. , a ja mam polisza...)to wychodzenie na pulpit to broń boże nie jest wina podkręconej grafy tylko windy xp. musisz wrzucic programik (patch) który zamyka dostę do pamięci rx55 (ale nie mówię ze na 100% pomoże niby ma ale...) a moja rada to 98se rulezzz!!!! ;) :) masz tutaj linka do tego programu: http://forums.viaarena.com/messageview.cfm...3&threadid=3759 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 PIeprzony microsoft ? czy ma podpisana umowe z intelem zeby aplikowac te pieprzone bledy ktore potem wywalaja sie w systemie na platformie amd ? qrwa mac !!!!!!!! :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Mi tez pod xpkiem wyrzuca Virtua Tennis, a Moto GP jak sie wlacza, to jakos dziwnie, nia ma liter w menu i prawie wszystko czarne, trzeba sie poruszac "po omacku" a jak wybiore jakis motor i wciskam enter zeby jechac, to zawiesza sie tak, ze nawet ctrl+alt+del mu nie pomaga. Ten link wyzej, u mnie nie dziala. Jak ktos moze, to niech poda linka do tego patcha, usuwajacego problemy z wywalaniem gier pod XP i AMD Z gory dzieki i pozdrawiam ODET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 PIeprzony microsoft ? czy ma podpisana umowe z intelem zeby aplikowac te pieprzone bledy ktore potem wywalaja sie w systemie na platformie amd ? qrwa mac !!!!!!!! :evil: :twisted: Nie wiem o co Ci chodzi ? Nie potrafia zrobic porzadnie proca, ktory chodzi dobrze to nie bedzie sie MS tlumaczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 PIeprzony microsoft ? czy ma podpisana umowe z intelem zeby aplikowac te pieprzone bledy ktore potem wywalaja sie w systemie na platformie amd ? qrwa mac !!!!!!!! :evil: :twisted: Nie wiem o co Ci chodzi ? Nie potrafia zrobic porzadnie proca, ktory chodzi dobrze to nie bedzie sie MS tlumaczyl. Masz racje szanowny panie K , ja tez za bardzo nie wiem o co mi chodzilo ..... moze ty wiesz ??? Suma sumarum mam p3 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ee o ile wiem to sof 2 ten na jednej plycie to beta... ten na dwoch i oryginal jaki ja mam sie rozni od tej bety ietylko tym ze jest drugie cd wymagane do gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ee o ile wiem to sof 2 ten na jednej plycie to beta... ten na dwoch i oryginal jaki ja mam sie rozni od tej bety ietylko tym ze jest drugie cd wymagane do gry... beta też była na 2 cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 faktycznie z tym linkiem jest coś nie tak jeszcze niedawno działał więc go ponownie nie sprawdzałem tylko wrzuciłem na forum spróbuje wam podrzucić w niedługim czasie już poprawnego pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 no fakt, link nie dziala, a f12002 nadal wychdzi sobie na pulpit, mimo ze wrocilem na fabryczne ustawienia...uhhh...ide poszukac tego pacza, jak ktos ma, to niech zapoda linka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 cholera znalazlem, ale do angielskiej i niemieckiej wersji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 suprise! gierka juz dziala:), ale poczebowala do tego patcha...hmm...no nic, pewnie i tak sie okaze ze nie ma polowy misji :wink: tylko jeszcze jednak rzecz mnie martwi...nie ma krwi :( nic nie odpada...hmm...a jakos w opcjach nie moge znalezc ustawien gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 no dobra, jak narazie wszystko dziala, jest krew, flaki lataja 8) , jak widac czasem trzeba jednak walczyc do konca i sie nie poddawac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizeh Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Nie mam jeszcze pełnej wersji sof2. Można odstrzelić przeciwnikom końcvzyny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ftp://mask.wsisiz.edu.pl:21/pub/pc/pozyte...1_4_0-win-i.exe to jesli chodzi o chaty itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...