Skocz do zawartości
szybki__

soldier of fortune 2

Rekomendowane odpowiedzi

hmm, kolejny problem: mam pirata - gierka jest na jednej plycie - a org. jest ponoc na 2...poza tym w menu, jak chce zmienic rozdzialke czy cos, to gra wychodzi na pulpit od razu (win xp) albo w ogole zawiesza system (win98se) help...i jeszcze jedno...czemu pod xp nie wyswietlaja mi sie czaty itp? (nie zebym z tego korzystal :lol: , ale siora czasami chce...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawuje sie super :) wysztko smiga i w ogole :) (no moze poza tym sof2 - btw. tej 2. plyty, np. morrowind tez jest na 2, ale na 2. sa jakies edytory i inne syfy, moz tutaj ta 2. tez nie jest niezbedna..? :? ). problem z czatami polega wlasnie na tym ze nic nie wyskakuje - tylko taka ikonka z czerwonym 'x' w srodku i [gluteus maximus]..sciagam pacza do tego sof'a - moze ruszy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ahia, jeszcze jedno - gralem sobie w to f1 2002 (pod xp) i gra nagle wyszla na pulpit - czy moze to byc wina podkreconej grafy (wrocilem narazie na normalne ustawiania i jest oki). ktos na forum mowil kiedys o jakims paczu do amd pod xp jezeli sa takie problemy (nawet ten ktos mi go przeslal - tyle ze do ver eng. , a ja mam polisza...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ahia, jeszcze jedno - gralem sobie w to f1 2002 (pod xp) i gra nagle wyszla na pulpit - czy moze to byc wina podkreconej grafy (wrocilem narazie na normalne ustawiania i jest oki). ktos na forum mowil kiedys o jakims paczu do amd pod xp jezeli sa takie problemy (nawet ten ktos mi go przeslal - tyle ze do ver eng. , a ja mam polisza...)

podkręcasz gf4ti4600???w zasadzie można

ale tylko po co?

chyba tylko żeby sprawdzić jego mozliwości ale potem to wróć na deflaut

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem Ci w tajemnicy ze taki morrowind na full detali z anti-alisingiem i anizotropowym filtrowaniem w 1152X864 troche zwalnia w miastach  :lol:  :lol:

Co to za dziwaczna rozdz. ?

Walnij se 1024x768x32 i reszta jak miales. Najgorzej jest kartom graficznym obslugiwac jakies pokrecone tryby graficzne. U mnie w q3 mam tyle samo fps wlasnie w trybie 1152x864 jak i w 1280x1024- z tym, ze ja mam gf2mx i przy tych dupnych rozdz. to on i tak juz jest bardzo wolny wiec i roznice beda coraz mniejsze ;)

A co do SoF II, to jest na dwoch plytkach i koniec. Jak masz jakas dziwna wersje na jednej to sie nie dziw. Mi przy instalacji korzysta z obu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm, kolejny problem: mam pirata - gierka jest na jednej plycie - a org. jest ponoc na 2...poza tym w menu, jak chce zmienic rozdzialke czy cos, to gra wychodzi na pulpit od razu (win xp) albo w ogole zawiesza system (win98se) help...i jeszcze jedno...czemu pod xp nie wyswietlaja mi sie czaty itp? (nie zebym z tego korzystal :lol: , ale siora czasami chce...)

musisz wrzicuc aplety java dostepne na:

www.windows2002.prv.pl

www.win2k.pl

a co do SOFa 2 to ja mam na 2cd i śmiga aż miło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to wychodzenie na pulpit to broń boże nie jest wina podkręconej grafy tylko windy xp. musisz wrzucic programik (patch) który zamyka dostę do pamięci rx55 (ale nie mówię ze na 100% pomoże niby ma ale...) a moja rada to 98se rulezzz!!!! ;) :)

masz tutaj linka do tego programu:

http://forums.viaarena.com/messageview.cfm...3&threadid=3759

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PIeprzony microsoft ? czy ma podpisana umowe z intelem zeby aplikowac te pieprzone bledy ktore potem wywalaja sie w systemie na platformie amd ? qrwa mac !!!!!!!! :evil: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tez pod xpkiem wyrzuca Virtua Tennis, a Moto GP jak sie wlacza, to jakos dziwnie, nia ma liter w menu i prawie wszystko czarne, trzeba sie poruszac "po omacku" a jak wybiore jakis motor i wciskam enter zeby jechac, to zawiesza sie tak, ze nawet ctrl+alt+del mu nie pomaga.

Ten link wyzej, u mnie nie dziala.

Jak ktos moze, to niech poda linka do tego patcha, usuwajacego problemy z wywalaniem gier pod XP i AMD

Z gory dzieki i pozdrawiam

ODET

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PIeprzony microsoft ? czy ma podpisana umowe z intelem zeby aplikowac te pieprzone bledy ktore potem wywalaja sie w systemie na platformie amd ?  qrwa mac !!!!!!!!  :evil:  :twisted:

Nie wiem o co Ci chodzi ?

Nie potrafia zrobic porzadnie proca, ktory chodzi dobrze to nie bedzie sie MS tlumaczyl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PIeprzony microsoft ? czy ma podpisana umowe z intelem zeby aplikowac te pieprzone bledy ktore potem wywalaja sie w systemie na platformie amd ?  qrwa mac !!!!!!!!  :evil:  :twisted:

Nie wiem o co Ci chodzi ?

Nie potrafia zrobic porzadnie proca, ktory chodzi dobrze to nie bedzie sie MS tlumaczyl.

Masz racje szanowny panie K , ja tez za bardzo nie wiem o co mi chodzilo ..... moze ty wiesz ??? Suma sumarum mam p3 ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

suprise! gierka juz dziala:), ale poczebowala do tego patcha...hmm...no nic, pewnie i tak sie okaze ze nie ma polowy misji :wink: tylko jeszcze jednak rzecz mnie martwi...nie ma krwi :( nic nie odpada...hmm...a jakos w opcjach nie moge znalezc ustawien gore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi