wieza Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 wlasnie ostatnio zlozylem starego kompa na ABIT BE-6 II na BX-ie kto uwaza ze jest jest to chipst naj to bramka nr.1 :D jesli nie to nr.2 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Chipset jest bardzo dobry sam mam właśnie taką płyte Abita i jestem bardzo zadowolony. Niestety jak na dzisiejsze czasy jest on już bardzo przestażały. Najwęcej czego mi w nim brakuje to AGP 4x ale to nie jest az taki wielki problem. Mówiąc krótko na czasy gdy królowały Celerony około 800 mhz był on jeszcze bardzo dobry teraz niestety w czasach P4 i XP jest bardzo stara konstrukcją Z tego co mi wiadomo to BX był projektowany na FSB 66 Mhz potem intel przerobił go na 100 a astępnie jeszcze podkręcił na 133 to się nazywa dopiero dobry projekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Chipset jest bardzo dobry sam mam właśnie taką płyte Abita i jestem bardzo zadowolony. Niestety jak na dzisiejsze czasy jest on już bardzo przestażały. Najwęcej czego mi w nim brakuje to AGP 4x ale to nie jest az taki wielki problem. Mówiąc krótko na czasy gdy królowały Celerony około 800 mhz był on jeszcze bardzo dobry teraz niestety w czasach P4 i XP jest bardzo stara konstrukcją Z tego co mi wiadomo to BX był projektowany na FSB 66 Mhz potem intel przerobił go na 100 a astępnie jeszcze podkręcił na 133 to się nazywa dopiero dobry projekt eh wlasnie o to mi chodzi jak kupowalem to ta plyta byla juz z o,5 roku na rynku i mam ja do dzisiaj (kupilem ja w 2.4.00 ), penie uzytkowal ja bede jeszcze z para lat bo chce miec 2 kompy i zrobic siec w domu.I predzej ja powiesze na scianie niz sprzedam !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...