Skocz do zawartości
wieza

[OT]bx 4 ever??

bx 4 ever??  

1. 1. bx 4 ever??

• 1. tak
      3
    • 2. nie
      0
    • 3. bredzisz :)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Chipset jest bardzo dobry sam mam właśnie taką płyte Abita i jestem bardzo zadowolony. Niestety jak na dzisiejsze czasy jest on już bardzo przestażały. Najwęcej czego mi w nim brakuje to AGP 4x ale to nie jest az taki wielki problem. Mówiąc krótko na czasy gdy królowały Celerony około 800 mhz był on jeszcze bardzo dobry teraz niestety w czasach P4 i XP jest bardzo stara konstrukcją

Z tego co mi wiadomo to BX był projektowany na FSB 66 Mhz potem intel przerobił go na 100 a astępnie jeszcze podkręcił na 133 to się nazywa dopiero dobry projekt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chipset jest bardzo dobry sam mam właśnie taką płyte Abita i jestem bardzo zadowolony. Niestety jak na dzisiejsze czasy jest on już bardzo przestażały. Najwęcej czego mi  w nim brakuje to AGP 4x ale to nie jest az taki wielki problem. Mówiąc krótko na czasy gdy królowały Celerony około 800 mhz był on jeszcze bardzo dobry teraz niestety w czasach P4 i XP jest bardzo stara konstrukcją  

Z tego co mi wiadomo to BX był projektowany na FSB 66 Mhz potem intel przerobił go na 100 a astępnie jeszcze podkręcił na 133 to się nazywa dopiero dobry projekt

eh wlasnie o to mi chodzi jak kupowalem to ta plyta byla juz z o,5 roku na rynku i mam ja do dzisiaj (kupilem ja w 2.4.00 ), penie uzytkowal ja bede jeszcze z para lat bo chce miec 2 kompy i zrobic siec w domu.I predzej ja powiesze na scianie niz sprzedam !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi