Skocz do zawartości
Mrozpa

ATI 9500PRO 128MB za 700PLN chyba warto

Rekomendowane odpowiedzi

za tyle to ja kupilem 9700 , prawie nowy . ja juz bym wolal doplacic 60 zl - za tyle masz 9800se z pcserwic , duzo lepsza karta . nie wiem jak mozna bylo kupic nowe 9500 z gwara modowalnosci za 700 zl - strata kasa , mocno przeplaciles

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kupiłem za 160euro (750zł) Radka 9800 (non-pro) i podkręciłem z orginalnego 320 i 580 na 460 i 680 i jestem zadowolony!!

ja bym poszukał na allegro czegos ciekawszego albo jak masz jakiegos kuzyna w Niemczech to niech Ci kupi na eBay R9800 za tą cenę albo niewiele wyższą:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tyle ze za 700zł były ostatnio w Komputroniku R9500@9700 więc to za wysoka cena jak na R9500PRO. Maks co można za to dać to 650zł pod warunkiem że ma z rok gwary.Jesli juz jest po to cena ok 600zł to rozsądna cena, bo za 700zł mozna dostac R9700.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy kupowanie kart na ebay-u za pare zlotych taniej ma sens . taka karta to praktycznie bez gwary jest - albo sa duze problemy i masa kosztow potem w razie czego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy kupowanie kart na ebay-u za pare zlotych taniej ma sens . taka karta to praktycznie bez gwary jest - albo sa duze problemy i masa kosztow potem w razie czego

dokladnie. wolal bym dać 200 zł wiecej z gwarą niż potem karte do kosza wyżucić...

a jak brakuje kasy to weź tansza ale nową z gwarą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym nie brał. Miałem tę kartę przez tydzień i nie byłem z niej zadowolony. Lepiej dołożyć do nowego 9800Pro, który chodzi po ok. 1075zł

lol

a z tej jestes zadowolony ? trzeba bylo odrazu dolozyc i kupic 9800tx....

ja tez bym sprobowal poszukac jakiegos 9700

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bedzie ok ,wydajnosc identyczna co 9500pro moze troszke weksza ale dalej 128bit to mało :(

jesli naprawde chcesz cos kupic dobrego to proponuje minimum 9700 za ok 800zł nowe z allegro albo na gwarancji a jak stac cie na 9800pro za 1080zł to nie ma co sie zastanawiac

No chyba ze te modowalne 9800se@pro tak jak juz wyzej ktos pisał

Tego 9800pro 128 bit sobie odpusc max powwinien kosztowac 700-800 a nie 999 to za duzo do jego wydajnosci :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam na allegro nie wodze za 700 zl modowalnych kart se@pro

no bo nie ma za 700 jezd za 699 +koszt przeyłki http://allegro.pl/show_item.php?item=26403262 jest jeszcze kilka innych aukcji :wink:
tylko jednoznaczenie nie można wywnioskować ze bedą działąć 100% dobrze po przerubce :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi