pompon Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Mam mozliwosc kupna ww kolum w cenie 700 zl i nie wiem czy tranzakcja mi sie oplaci?? Szukalem pol dnia po stronach/alegro/forach jakiejs informacji cenowej i nic!!?? Licze na fast response Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompon Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 no moze faktycznie w zlym miejscu topic zalozylem :oops: ale i tak tam nic nie ma :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 ale Tam ma byc ten temat a nie Tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...