Skocz do zawartości
piotres

Nukleon N2 czy... -jaki blok do 180 zl ???

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy w cenie do 180 zl kupie jakis wydajniejszy i ladniejszy blok od Nukleona N2 v2 :?: :?: ???

Ile kosztuje Uriel i gdzie w warszawie/w necie go mozna kupic :?: ???

Co jest lepsze Nukleon N2 v2 (12-12-12) czy Uriel w najtanszej wersji :roll: ???

Bo oba mi sie podobaja tak samo (poprostu cuda :P ) -tylko nie wiem czy Uriel ma w topie miejsce na diody ?

A moze jest jakis inny blok w tej cenie z topem z plexi o podobnej wydajnosci (3 krocce) o ktorym nie wiem ?

A moze ktos ma na sprzedaz ktorys z tych blokow - jakby co to oferty na maila prosze :wink: !

pozdrawiam i prosze o rade

piotres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chlpoaki z realitnet.pl wystrugali ostatnio bloczek ktory jest podobny do uriela i jak plotka glosi jest od niego wydajniejszy. woecej szczegolow tam.

"Strona o podnaym adresie nie istnieje"

to cos sie padlo serwerowi, bo dziala normalnie. adres to:

http://realitynet.pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fotki spidera EX w porownaniu z urielem rev2. uriel mial juz troche zasniedzialy spod a spider byl tylko co rozpakowany z paczki. sami ocencie. wydajnosc wg. Power By AMD jest zblizona:

www.oc-progz.prv.plfotko/spider

fotki duze i serw ostatnio chodzi-nie chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fotki spidera EX w porownaniu z urielem rev2. uriel mial juz troche zasniedzialy spod a spider byl tylko co rozpakowany z paczki. sami ocencie.

khem, khem ... oceńcie ... co ?

okładkę czipa ?

bo te zdjątka troszku ... nieostre, co najwyżej moge stwierdzić że wole spidera bo lutowany (mam osobisty uraz do plexowych topów)

www.oc-progz.prv.plfotko/spider

a dokładnie :

http://www.oc-progz.prv.pl/fotko/spider

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam spidera i jestem z niego zadowolony. Tzn, bede jak go zamontuje :D. Bloki.pl maja nizsze ceny niz mcu. Poza tym prowadza aukcje na allegro, gdzie mozna ich stuff dostac jescze taniej. Czesc rzeczy kupilem w sklepie, czesc z allegro i wyslali mi jedna paczka.

Woda w obu blokach przeplywa tak samo, wydajnosc podobna. To ja biore ten tanszy. Mi na wygladzie nie zalezy. Kto sie bedzie schylal, zeby tam zagladnac ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi