Feluke Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Gdzie w wawie mozna kupic miedz na blok wodny. Bylem juz w 2 sklepach w mojej okolicy ale w zadnym nie maja plaskownikow miedzianych z ktorych mozna by uciac. P.S. Reed szukalem ale nie ma informacji o warszawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 P.S. Reed szukalem ale nie ma informacji o warszawie. Jak sie boi :) Buhaha ! Reed widze ze ma opinie ostrego moderatora :) I tak ma byc :) Zadzwon do infolini i zapytaj sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Jak sie boi :) Buhaha !I co jeszcze poprostu nie chce zakladac 2 razy tego samego tematu jak by powiedzial ze bylo :P Reed widze ze ma opinie ostrego moderatora :) I tak ma byc :)I jak sie tu go nie bac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ja jestem już na bardzo zaawansowanym tropie lecz w dancysiu. Ale może cię natchnę - poszukaj firm robiących formy do różnego rodzaju wytłoczek, moja upatrzona robi formy i wtryskownice do petów (butelki). Znajdź podobną, zamów cały bloczek wodny od razu :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 centrostal ma blachy z miedzi... poszukaj w ks tel i zadzwon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 W DiscoTechu nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...