Skocz do zawartości
Gość

Kupujcie KOMIKSY - znow w Polsce!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

ten temat jest po to aby poinformowac tych ktorzy nie wiedza, a interesuja sie komiksami, ze znow sa dostepne(jak w latach 90-tych TM-SEMIC) KOMIKSY!! w kazdy piatek wychodzi 1 komiks (Street Fighter, Ultimate X-Men, Soul Saga i w nastepny piatek Spectacular Spiderman - i tak co miesiac) w cenie UWAGA!!! 4,90zeta za 52(x-men 68) strony!!! papier kreda, polysk, twarda okladka...jak dla mnie bomba!!! dlatego ci ktorzy sie interesuja tym tematem - KUPUJCIE!!! dzieki temu moze znow rynek komiksow rozwinie sie jak za dawnych dobrych czasow!!!(planowane sa juz inni bohaterowie)..ja dzis kupilem i nie zaluje...przypomnialy mi sie moje lata "podstawowkowe"...

ps. nie jestem wydawca itd. tych komiksow, abyscie nie mysleli ze to reklama...

ps2: http://www.dobrykomiks.pl pooczytajcie sami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys mialem jakies 5 kg komiksow . asterixa , kajko i k.. . tytusa romka .. conana . fantastyke ... z tm semic to min transformers (do tej pory mam gdzies 1 nr wydany w polsce), batmana , supermana ,spidermana, x-menow, eh pikne to byly czasy , moglem sobie tak czytac komiksy all the time a teraz .... ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten temat jest po to aby poinformowac tych ktorzy nie wiedza, a interesuja sie komiksami, ze znow sa dostepne(jak w latach 90-tych TM-SEMIC) KOMIKSY!! w kazdy piatek wychodzi 1 komiks (Street Fighter, Ultimate X-Men, Soul Saga i w nastepny piatek Spectacular Spiderman - i tak co miesiac) w cenie UWAGA!!! 4,90zeta za 52(x-men 68) strony!!! papier kreda, polysk, twarda okladka...jak dla mnie bomba!!! dlatego ci ktorzy sie interesuja tym tematem - KUPUJCIE!!! dzieki temu moze znow rynek komiksow rozwinie sie jak za dawnych dobrych czasow!!!(planowane sa juz inni bohaterowie)..ja dzis kupilem i nie zaluje...przypomnialy mi sie moje lata "podstawowkowe"...

ps. nie jestem wydawca itd. tych komiksow, abyscie nie mysleli ze to reklama...

ps2:  http://www.dobrykomiks.pl  pooczytajcie sami

nie dzieki.. wole ciekawsze gazetki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi brakuje dwoch czesci Thorgala. Dwoch ostatnich:

1. Krolestwo pod piaskiem

2. Barbarzynca

Jezeli ktos mialby wersje na kompa to moge odwdzieczyc sie cala reszta rowniez na kompa.

Jeszcze musze dozbierac Asteriksa ostatnich kilka czesci.

Jakis czas temu firma wydawnicza EDMOND (czy jakos tak) wydala asterix i obelix i na poczatku kosztowal niecale 7 pln aby pozniej grubo przekroczyc 10 pln.

Dlatego nie mam wszystkich czesci :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi