Gość Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 ten temat jest po to aby poinformowac tych ktorzy nie wiedza, a interesuja sie komiksami, ze znow sa dostepne(jak w latach 90-tych TM-SEMIC) KOMIKSY!! w kazdy piatek wychodzi 1 komiks (Street Fighter, Ultimate X-Men, Soul Saga i w nastepny piatek Spectacular Spiderman - i tak co miesiac) w cenie UWAGA!!! 4,90zeta za 52(x-men 68) strony!!! papier kreda, polysk, twarda okladka...jak dla mnie bomba!!! dlatego ci ktorzy sie interesuja tym tematem - KUPUJCIE!!! dzieki temu moze znow rynek komiksow rozwinie sie jak za dawnych dobrych czasow!!!(planowane sa juz inni bohaterowie)..ja dzis kupilem i nie zaluje...przypomnialy mi sie moje lata "podstawowkowe"... ps. nie jestem wydawca itd. tych komiksow, abyscie nie mysleli ze to reklama... ps2: http://www.dobrykomiks.pl pooczytajcie sami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 kiedys mialem jakies 5 kg komiksow . asterixa , kajko i k.. . tytusa romka .. conana . fantastyke ... z tm semic to min transformers (do tej pory mam gdzies 1 nr wydany w polsce), batmana , supermana ,spidermana, x-menow, eh pikne to byly czasy , moglem sobie tak czytac komiksy all the time a teraz .... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 ja kiedys czytałem komiksy ale wyrosłem z tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 mysle ze jakis napweno sobie kupie ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waluigi Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 ja zakładałem już odzielny wątek na swiecie nintendo (nazwa chyba Dory Komiks) i popieram te akcje całym serce. Ogulnie uwielbia Marvela, mimo wieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 ja kiedys czytałem komiksy ale wyrosłem z tego :) z tego sie nie wyrasta :!: :!: :twisted: :D :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Eh szkoda, myslalem ze chodzi o to pismo KOMIKS ,tam byly prawdziwe rodzynki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 ja tam zostane przy wilq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 ten temat jest po to aby poinformowac tych ktorzy nie wiedza, a interesuja sie komiksami, ze znow sa dostepne(jak w latach 90-tych TM-SEMIC) KOMIKSY!! w kazdy piatek wychodzi 1 komiks (Street Fighter, Ultimate X-Men, Soul Saga i w nastepny piatek Spectacular Spiderman - i tak co miesiac) w cenie UWAGA!!! 4,90zeta za 52(x-men 68) strony!!! papier kreda, polysk, twarda okladka...jak dla mnie bomba!!! dlatego ci ktorzy sie interesuja tym tematem - KUPUJCIE!!! dzieki temu moze znow rynek komiksow rozwinie sie jak za dawnych dobrych czasow!!!(planowane sa juz inni bohaterowie)..ja dzis kupilem i nie zaluje...przypomnialy mi sie moje lata "podstawowkowe"... ps. nie jestem wydawca itd. tych komiksow, abyscie nie mysleli ze to reklama... ps2: http://www.dobrykomiks.pl pooczytajcie sami nie dzieki.. wole ciekawsze gazetki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Z golymi p1zdami? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Niezły jest ten nowy "X-Man" ciekawe jaki będzie Spider :D Ehh dawne czasy, ale z tego się nie wyrasta :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Z golymi p1zdami? xDHmm :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 I tak Thorgal byl najlepszy :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Mi brakuje dwoch czesci Thorgala. Dwoch ostatnich: 1. Krolestwo pod piaskiem 2. Barbarzynca Jezeli ktos mialby wersje na kompa to moge odwdzieczyc sie cala reszta rowniez na kompa. Jeszcze musze dozbierac Asteriksa ostatnich kilka czesci. Jakis czas temu firma wydawnicza EDMOND (czy jakos tak) wydala asterix i obelix i na poczatku kosztowal niecale 7 pln aby pozniej grubo przekroczyc 10 pln. Dlatego nie mam wszystkich czesci :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Z golymi p1zdami? xDHmm :?: Fajna reakcja :lol: Thorgala oczywiście przechowuję w formie papierowej jak i elektronicznej jako święte relikwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...