lesny Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Witam Wszystkich Mam pytanko: Co myślicie o Płycie głównej "AOpen AK73(A) B" Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zależy od tego do czego by była potrzebna i pod jaki procesor? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesny Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 do podkręcania procka mam jeszcze pytanko: czy ta płytka ma możliwość zmiany ręcznie mnożnika, FSB i Voltarzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Jakiego procka ? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesny Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Pod Atlona 90MHz, ale mam zamiar kupiccos lepszego (cos koło 2000Mhz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesny Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Pod Athlona 900MHz, ale mam zamiar kupić coś lepszego (coś koło 2000MHz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...