Skocz do zawartości
MaKaR

mój pierwszy tysiak :P

Rekomendowane odpowiedzi

jestem normalnie z siebie strasznie dumny że doliczyłem wkońcu do 1k WU od kiedy strom mnie opuscił w liczeniu jest cięzko :P ale sie udało jak widac po mojej nazwie próbowałem kołowac nowch uzytkowników x razy nazwe zmieniałem ale nie licza co zrobić no Start licz odda 1 jednostke raz na 2 dni a tak poztym sam licze :P jesczze musiałem dzisiaj troszku skecić proca bo temperatura no dworze mnie dobija

jakby ktos chciał pomóc mi w liczeniu to zapraszam :

http://members.lycos.co.uk/makarek/setihide.exe ( w zakłdce settings wlączyć startowanie z winda dodam że klient jest niewidoczny :D nie ma ikonki w tray'u)

http://members.lycos.co.uk/makarek/seti.exe (rozpakowac do c:program files i w setidriverzez zmienić cache size na 10 )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki wszytkim :D jestem z siebie dumny

własnie sie dołaczył kumpel do mnie ze swoim duronem 1,6 24 na dobe który był pod wrazeniem że tyle policzyłem może bedzie na stałe liczył sie obada :D

ps. tak skormnie chciałem jesczez dodoac że polska wróciła na 7 miejsce w rankingu swiatowym i znów kopiemy dupe żabojadom tak trzymać :D:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widac efekty pomocy kumpla dzisiaj już 9 jednostek :P zaraz bedzie dziesiąta :P jak ktoś chce mi jesczez pomóc to linki do liczydeł sa w pierwszym poscie jak pomagacie mi to dajcie znać w topiku albo na priva

ps. tak swoją droga kozacko być lepszy od 95,146% ludzi liczacych seti :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też jestem pełen podziwu :) zresztą jestem pełen podziwu dla wszystkich co przeszli 1k i idą dalej.

Ciekawy jestem czy w Orionie Tweak.pl przed zakończeniem seti wejdzie do tabeli teamów.

Jeszcze raz moje gratulacje i by następny 1000 był policzony dwa raz krócej znaczy się niech tam jakiś AMD64 zagości pod Twoim dachem :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cicho mnie tu prosze bo ostatnio tez rozpoczełem pochód na wyżyny patrzcie na moje staty nie wiem jak to sie dzieje ale jest git :P wczoraj zrobiłem nowy mój rekord 46WU na dzień :P poprzednio było cos 22WU chyba :D dzisiaj może bedzie lepiej :?:

ps. aha jestem juz lepszy 95,503 % typa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uważaj bo jak wszytko pójdzie ok to ci sie dobiore do skóry ale naprawde nie wiem kto ze mna liczy :P wiem tylko o durniu 1,6 i 1,3 no i mój antus 166x12,5 a reszta skąd z nieba ??

w tym tepie za około 105 dni cię wyprzedze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

my Fuzmena "lykniemy" za ok 2 tygodnie ;]my Fuzmena "lykniemy" za ok 2 tygodnie ;]

a ja za 80 dni :P :D:D:D a tak poztym mam nowy rekordzik z wczoraj :P 47 WU :D:D:D:D:D

obecnie do fuxmena brakuje nam tygodnia. wy wczoraj tez nowy rekordzik wykrecilismy pod tytulem 186WU ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...