Skocz do zawartości
R.i.P.

Colin McRae Rally 2005

Rekomendowane odpowiedzi

Jest roznica.Wyraznie mi sie lepiej prowadzi auta,tak jak to powinno byc w colinie od poczatq,a co do grafy to u mnie wygflada nieco ladniej niz u kolegi na screenie (1024x768,32,wszystko High AA i FSaa x2) i chodzi okolo 60 fpsow (x4 i x6 nie wlaczam bo widac wtedy lekkie uszczerbki potokow na mojej karcie w postaci kropeczek,ktore mimo ze wkomponowywuja sie w tlo to i tak je lekko widac,ale pewnie i tak by bylo tak samo plynnie),jednak mimo wszystko gre zrobili troszq za szybko choc widac roznice w stosunku do poprzedniej czesci,ale nie az taka jaka zapowiadali tworcy,ale dla mnie jest good,mi sie gra podoba

Update - to nie byly bledy potokow tylko za bardzo podkrecony rdzen,odpalilem FSAA x 6 i mam tak samo.okolo 60 fpsow ze wszystkim wlaczonym.Nie napisalem takze o 1 fajnej zalecie.Poraz pierwszy sa "blurowane" efekty,ktore szczegolnie widac podczas zderzenia,a co do efektu zderzen to jest on na takim poziomie jaki bym chcial czyli arcadowo-symulacyjnym wiec jest wporzo,to samo sie tyczy sterowania,podsumowujac 9+/10 przynajmniej z tego co widzialem,choc moge jeszcze zmienic zdanie ale nie wypowiem sie poki nie zobacze fulla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hydro2 :D:D

Skasuj to chociaz aby za wiele ludzi tego nie widzialo :P

Kaeres,nie zdzieraj ze mnie tylko mow bo nie wiem tego :oops: :oops: nigdy nie wstawialem tu screenow

Ja widziałem już :lol: Ale dobra masz:

http://www.siakiśadres.costam.pl/screen.jpg[/img*]

UWAGA bez tego * na końcu :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wy wstawiacie te screeny,bo szczerze mowiac nie wiem :oops:

Hmmmm,...... No ciekawe 8O 8O 8O

A nie mógłbyś wszystkim udostępnić swojego kompa w sieci ???

Tak byłoby prościej każdy pobrałby sobie to co ciekawsze, /a jak widać masz ciekawe rzeczy w kompie/ i nie musiałbyś się martwić jak wstawiać te screeny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie  czy wam wystarczaja same screeny  zeby sie gra podjarac? Tylko to  dla was sie liczy ?

Mozna zdeczka ocenic gre po screenach.

Wiec to robie chociaz jeszcze jej na oczy nie widzialem.

Moge stwierdzic np. "ale fajnie wyglada nawierzchnia z tych plyt"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wy wstawiacie te screeny,bo szczerze mowiac nie wiem :oops:

Hmmmm,...... No ciekawe 8O 8O 8O

A nie mógłbyś wszystkim udostępnić swojego kompa w sieci ???

Tak byłoby prościej każdy pobrałby sobie to co ciekawsze, /a jak widać masz ciekawe rzeczy w kompie/ i nie musiałbyś się martwić jak wstawiać te screeny :)

Dobra dobra,juz zrobilem :P Ze tez musialem tyle gadac :lol: :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Colin umarl razem z prawdziwym Colinem (zyje on jeszcze?) Przecie juz dawno temu czytalem w jakiejs gazecie ze Colin 05 jest i tak ostatnia gra z seri (wiec po co maja sie wysilac), nastepny Colin 06? tak wypowiadaja sie tworcy jesli wogole bedzie mail taka nazwe, ukaze sie dopiero w polowie 2006r i bedzie calkowicie nowa gra zrobiana od podstaw (koniec betonowych krzaczkow! eh) na nowe konsole czyli ps3 i Xa2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi