=KrAnKeD= Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jak się załapiecie na jakiś pusty mirror to macie http://www.gamershell.com/download_6814.shtml :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 http://www.3dgamers.com/dl/games/colinmcra...taller.exe.html tu też i na sieci bittorent leży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 A ja nie zasysam, bo i wolę poczekać na full ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Tak to wyglada u mnie na GFX5600,800x600x32,24zbuffer,AAx4: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 ale powiedz jak sie jeździ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Nie zauwazylem roznicy w porownaniu do 4tej czesci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 A ja własnie zaczym po raz 3 ściągać :lol: Za pierwszym razem transfer padł, za drugim ściagło 207mb i koniec. A i tak się okaże, że mi nie pójdzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jest roznica.Wyraznie mi sie lepiej prowadzi auta,tak jak to powinno byc w colinie od poczatq,a co do grafy to u mnie wygflada nieco ladniej niz u kolegi na screenie (1024x768,32,wszystko High AA i FSaa x2) i chodzi okolo 60 fpsow (x4 i x6 nie wlaczam bo widac wtedy lekkie uszczerbki potokow na mojej karcie w postaci kropeczek,ktore mimo ze wkomponowywuja sie w tlo to i tak je lekko widac,ale pewnie i tak by bylo tak samo plynnie),jednak mimo wszystko gre zrobili troszq za szybko choc widac roznice w stosunku do poprzedniej czesci,ale nie az taka jaka zapowiadali tworcy,ale dla mnie jest good,mi sie gra podoba Update - to nie byly bledy potokow tylko za bardzo podkrecony rdzen,odpalilem FSAA x 6 i mam tak samo.okolo 60 fpsow ze wszystkim wlaczonym.Nie napisalem takze o 1 fajnej zalecie.Poraz pierwszy sa "blurowane" efekty,ktore szczegolnie widac podczas zderzenia,a co do efektu zderzen to jest on na takim poziomie jaki bym chcial czyli arcadowo-symulacyjnym wiec jest wporzo,to samo sie tyczy sterowania,podsumowujac 9+/10 przynajmniej z tego co widzialem,choc moge jeszcze zmienic zdanie ale nie wypowiem sie poki nie zobacze fulla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 usunieto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 usunieto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 hydro2 :D:D Skasuj to chociaz aby za wiele ludzi tego nie widzialo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 hydro2 :D:D Skasuj to chociaz aby za wiele ludzi tego nie widzialo :P Juz to zmienilem i zaraz zrobie poprawke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 jak wrocez pracy to sobie zassam i zobacze czy nadal takie samo [ciach!]o dzieciakom sprzedaja :D hehehee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jest roznica.Wyraznie mi sie lepiej prowadzi auta,tak jak to powinno byc w colinie od poczatq (..) Raz sie tylko przejechalem, wiec moja opinia na temat jazdy jest jeszcze w fazie wstepnej (brak czasu :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 hydro2 :D:D Skasuj to chociaz aby za wiele ludzi tego nie widzialo :P Kaeres,nie zdzieraj ze mnie tylko mow bo nie wiem tego :oops: :oops: nigdy nie wstawialem tu screenow Ja widziałem już :lol: Ale dobra masz: http://www.siakiśadres.costam.pl/screen.jpg[/img*] UWAGA bez tego * na końcu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Tak to wyglada u mnie :) 1024x768 AA2xT Anioz8x Max detale :) http://members.chello.pl/j.waz/cmr5/index.htm Fajnie sie tarcze hamulcowe rozgrzewaja :D czy co to jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Do obrazkow polecam http://www.imageshack.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Uuu, ten screen mnie rozwalil. Powiedz jeszcze, ze slychac jak jedziesc po tej nawierzchni, ze stuka na tych laczeniach ??? http://members.chello.pl/j.waz/cmr5/CMR5%2...15-57-22-57.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 noooooooo,wypas :) Tak wiec tak to wyglada u mnie,czyli dokladnie jak na screenach z zapowiedzi,wielkie dzieki tomas i kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jak wy wstawiacie te screeny,bo szczerze mowiac nie wiem :oops:Hmmmm,...... No ciekawe 8O 8O 8O A nie mógłbyś wszystkim udostępnić swojego kompa w sieci ??? Tak byłoby prościej każdy pobrałby sobie to co ciekawsze, /a jak widać masz ciekawe rzeczy w kompie/ i nie musiałbyś się martwić jak wstawiać te screeny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zastanawia mnie czy wam wystarczaja same screeny zeby sie gra podjarac? Tylko to dla was sie liczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zastanawia mnie czy wam wystarczaja same screeny zeby sie gra podjarac? Tylko to dla was sie liczy ? Mozna zdeczka ocenic gre po screenach. Wiec to robie chociaz jeszcze jej na oczy nie widzialem. Moge stwierdzic np. "ale fajnie wyglada nawierzchnia z tych plyt" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jak wy wstawiacie te screeny,bo szczerze mowiac nie wiem :oops:Hmmmm,...... No ciekawe 8O 8O 8O A nie mógłbyś wszystkim udostępnić swojego kompa w sieci ??? Tak byłoby prościej każdy pobrałby sobie to co ciekawsze, /a jak widać masz ciekawe rzeczy w kompie/ i nie musiałbyś się martwić jak wstawiać te screeny :) Dobra dobra,juz zrobilem :P Ze tez musialem tyle gadac :lol: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Dla zachety jeszcze z 3 z gry ode mnie z kompa a nie z rypleya z gry :) [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 ja sobie pogram jak Powerek sciagnie, bo na swoim laczu to bede czekal do jutra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 No i tak jak mówiłem komp nie wydolił, czyli nie pogram sobie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pudi Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Colin umarl razem z prawdziwym Colinem (zyje on jeszcze?) Przecie juz dawno temu czytalem w jakiejs gazecie ze Colin 05 jest i tak ostatnia gra z seri (wiec po co maja sie wysilac), nastepny Colin 06? tak wypowiadaja sie tworcy jesli wogole bedzie mail taka nazwe, ukaze sie dopiero w polowie 2006r i bedzie calkowicie nowa gra zrobiana od podstaw (koniec betonowych krzaczkow! eh) na nowe konsole czyli ps3 i Xa2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Znow macie klopoty na ATI ? Jak to Ati ;) ( nie bijcie :roll: :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...