ropersik Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Tyle sie juz tu naczytalem jestem ciemny apropos tego ale jak ktos puscil to chyba git durony chyba nie sa na 266 prosze o tlumaczenie jak dla tlukaECS K7s5a- bez apgrade biosu cze-jakmoge puscic 10*133 bez strat np hdd to napiszcie z wytlumaczeniem bo jestem (*6 kaper? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Tyle sie juz tu naczytalem jestem ciemny apropos tego ale jak ktos puscil to chyba git durony chyba nie sa na 266 prosze o tlumaczenie jak dla tlukaECS K7s5a- bez apgrade biosu cze-jakmoge puscic 10*133 bez strat np hdd to napiszcie z wytlumaczeniem bo jestem (*6 kaper?Nie widzę przeciwskazań by nie spróbować. Po pierwsze sprawdź: Zmień magistralę na 133 i włącz. Jak czarny ekran to clear cmos i masz z powroten d1000. Możesz, jak nie ruszy albo będzie niestabilny zwiększyć napięcie do 1,85V poprzez zamalowanie mostków L7. A najlepiej to użyj "szukaj" i poczytaj bo o tym wszystkim już dziesiątki (jak nie setki) razy było! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...