ibizpl Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Witam, zakupiłem niedawno radka9600 sapphira. Po zainstalowaniu omeg v22 śmigał aż miło ( 26 000 - Aquamark ) - zmieniłem stery na nowsze ( omegi v44 ) i zaczęły się problemy - zawiechy, resety, itp ) przeinstalowałem oryginalne catalysty, potem omegi v22, czyściłem system ( drivercleanerem ) - generalnie chodzi, ale w Aquamarku już tylko 15 000. Różnica kolosalna -Ktoś wie co jest grane? Wolałbym nie instalować Windy XP od nowa... chyba że to jedyne wyjście. Ktoś już przez to przechodził? A-ha, jak wygląda sprawa fast writes w r9600 włączać czy nie? I co to daje? Chociaż testowałem Aquamarkiem obydwa ustawienia i winik taki sam ( koło 15 tys ). Procek Barton 2500, Epox na KT600, SATA 80Gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ja bym juz przeinstalowal windowsa bo nie widze innego sensownego wyjscia, a co do fast writes na radkach 9600 powinno byc wlaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgadzam się z przedmówcą. Skoro wcześniej miałeś taki dobry wynik to weź przeinstaluj winde. Fast writes masz mieć włączone !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibizpl Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Dzięki za porady. Trzeba będzie Windę jednak przeinstalować. Poczekam jeszcze parę dni bo prawdopodobnie przesiądę się na 9800 SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Dzięki za porady. Trzeba będzie Windę jednak przeinstalować. Poczekam jeszcze parę dni bo prawdopodobnie przesiądę się na 9800 SE. oby ten 9800se był modowalny bo zwykly to .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibizpl Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Nawet jak nie będzie modowalny ( a tak zakładam - żeby sie nie rozczarować) to i tak powinien być trochę szybszy - pamiątki 2,8 i 256 bit no i procek też troche lepszy nawet z 4 potokami. Za +200 pln chyba się opłaca. Wolałbym pro - ale to juz poza zasięgiem portfela na razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ja dalem za sowjego 9600xt 620zł (razem z przesyłka i nie narzekam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ja dalem za sowjego 9600xt 620zł (razem z przesyłka i nie narzekam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...