Skocz do zawartości
rOg@s

problem po oc :(

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem a zarzaem pytanko mialem gf 4 mx 440 64 ddry 64 bity prolinka wykrecilem go na z 250/333 na 290/390 i byly krzaki w grach ale 3d2001SE spoko smigal coflem go na standart 250/333 i teraz jest taka sytuacja ze windows spoko chodzi kolorki extra nic sie nie dzieje ale jak wlacze gre NFSU posmigam 3 minuty i zalamuje mi sie grafika najpierw stopniowo a potem coraz gorzej i zwiech dodam ze karta byla chlodzona na ramach radiaty i wentyl dzieki za odpowiedzi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krzki bylo po oc ale natychmist wrocilem z ustawiniami no i teraz juz caly czas sa krzki w grach i zauwazylem teraz ze jak mi sie windows uruchamia to sa lekkie czerwono zielone przebarwienia w poscie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rOg@s, tytuł wątku ("niech ktos pomoze :(") jest nieregulaminowy.

II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy:

5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

Użyj przycisku "zmień" w swoim pierwszym poście w wątku i nadaj topikowi inny tytuł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kondziorki wpozo a jak tylko ujzalem w grze "krzaki" to ja "okrecilem" no i teraz juz sa caly czas krzaki ramy na karcie sa samsunga mam teraz inna grafike tez gf4 ale juz na hynixa to lepiej chyba nie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...