Mucha_bn Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Potrzebuje zaniesc moje glosniki do naprawy... boeder , takie plaskie. Moja prozba zebyscie napisali mi adres, jesli znacie jakis sklep naprawiajacy glosniki w okolicach sosnowca, bedzina lub dabrowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruss_SNK Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a co Ci sie zepsulo? tzn w jaki sposob sie uszkodzily? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 co jest w zasadzie glosnikow sie nie naprawia poniewaz w ten sposob traci sie na jakosci wydobywanego sie z niego dzwieku! jezeli sie spalil nalezy go przewinac jezeli jest uszkodzona membrana to nie polecam ale mozna specjalistycznym klejem ja skleic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...