mars77 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Witam Chce zakupic 2 kosci 512Mb do Duala,mam plyte Abita NF7-S rev2.0 i jestem zakrecony juz z tymi pamieciami... Myslalem o Kingmax 500 HC(cena),jesli ktos wie gdzie mozna zakupic Hynixy 2x512 niech powie:-) moze dodac troche wiecej i kupic jakies kingstony lub geile? Bardziej zalezy mi na niskich"tajmingach" niz FSB dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 z tym dodaniem kasy to bez przesady:-) wiecej niz 1-1,2k nie wydam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Na allegro masz Mushkiny level one na ch5 , nie jest to co prawda bh5/6 ale jest szansa ze moze pojsc na samych dwojkach. Rewelacyjne kosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Na allegro masz Mushkiny level one na ch5 , nie jest to co prawda bh5/6 ale jest szansa ze moze pojsc na samych dwojkach. Rewelacyjne kosciWlasnie sie zastanawiam nad nimi-mialem tez drozsze Kingstony3200 cl2 ale drozsze.to lepiej te mushkiny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 drozsze drozsze drozsze... sorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Chol... ,nikt nie chce pomoc:-(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Czy pamięci Kingston DDR 512MB PC-400 (KVR400X64C3/512) CL3 są dobre, bo zastanawiam się czy dokupić drugie 512mb czy np. sprzedać te co mam i kupić leprze w tej cenie? Byłbym wdzięczny jak by ktoś mi poradził :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belrin Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Haha masz taka pamięć i nie wiesz czy jest dobra :?: LOL Jeśli naprawde nie wiesz to dokup drugą taką samą bo widocznie nie potrzebujesz lepszej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Isildur Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 a czym sie róznią te wszystkie pamieci ja kupiłem ostatnio pamięc jakiejs firmy nołnejm a czym sie róznią te Hynixy,Kingmaxy,Kingstony od tych nołnejmów... co są szybsze czy mają jakies nowe funkcje, Jak ktos zna róznice to niech mi powie bo ja jestem zielony w tej dziedzinie jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Kingmaxy to sie niczym nie roznia :) natomiast Kingston Hynix i Geil (szczegolnie 2 ostanie) sa znane z dobrej podkrecalnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Uprzejmie informuje :!: : :arrow: HYNIX 512MB PC3200 D43 - katowicka gielda komputerowa - 410 PLN/szt. (cena z dnia 19.06.2004) Polecam. Do dostania rowniez w firmie PROF COMPUTER Gliwice. A co mozna z nich wycisnac? Zajrzyjcie tutaj: http://forums.extremeoverclocking.com/show...ead.php?t=58496 :twisted: Pozdro... __________________________________________ P4E 2.8GHz non-@ AC ::: Abit IC-7 ::: 2×512MB Hynix D43 ::: R9800Pro ::: Belinea 101741 ::: SB Audigy2 ::: SB GW 550 THX ::: 2×120GB Maxtor ::: Sony DDU-1621 ::: Teac CD-W552E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 a czym sie róznią te wszystkie pamieci ja kupiłem ostatnio pamięc jakiejs firmy nołnejm a czym sie róznią te Hynixy,Kingmaxy,Kingstony od tych nołnejmów... co są szybsze czy mają jakies nowe funkcje, Jak ktos zna róznice to niech mi powie bo ja jestem zielony w tej dziedzinie jeszcze. Hmmm firma nołnejm? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belrin Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Hynixy 512MB PC3200 D43 dostępne w Arest.pl za 395zł.Taniocha!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Hopkins Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 a co - pracujesz tam? :lol: Hynix to loteria - możesz trafić na dobrą kość, a możesz trafić i na szajs. Problem nasila sie przy doborze kości do duala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Kingmaxy to sie niczym nie roznia :) natomiast Kingston Hynix i Geil (szczegolnie 2 ostanie) sa znane z dobrej podkrecalnosci EEeeeee tam... ty sie nie znasz... kingmax jest najlepszy.... ;) BTW: Chce ktos kupic moje ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belrin Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Sam szukałem długo 512mb Hynixa i jak znalazłem to dałem znać gdzie są.Zamówiłam dwie takie kostki i mam nadzieje że sie nie zawiodę,na dualu mi nie zależy bo mam AMD a jakoś nie spotkałem sie z opinia by komuś na Hynixie niskie fsb wyszło. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Hynix to loteria - możesz trafić na dobrą kość, a możesz trafić i na szajs. Problem nasila sie przy doborze kości do duala. Nie znowu tak loteria. Napewno sa mniej problematyczne niz twinmosy, geile, kingstony. A jak juz Hynixy nie kreca sie jak powinny to stawialbym na mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Hynix to loteria - możesz trafić na dobrą kość, a możesz trafić i na szajs. Problem nasila sie przy doborze kości do duala. Nie znowu tak loteria. Napewno sa mniej problematyczne niz twinmosy, geile, kingstony. A jak juz Hynixy nie kreca sie jak powinny to stawialbym na mobo. Nie kazda kostka z napisem Hynix jest magiczna. Mozna spotkac 2 rodzaje: - z koncowka - J-D43 i to sa pamiatki oznaczane przez Hynixa jako low cost i one tak dobrze sie nie @, - z koncowka - BT-D43 i to tych powinnismy szukac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Nie kazda kostka z napisem Hynix jest magiczna. Mozna spotkac 2 rodzaje: - z koncowka - J-D43 i to sa pamiatki oznaczane przez Hynixa jako low cost i one tak dobrze sie nie @, - z koncowka - BT-D43 i to tych powinnismy szukac :wink: a B8R-D43 ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Nie kazda kostka z napisem Hynix jest magiczna. Mozna spotkac 2 rodzaje: - z koncowka - J-D43 i to sa pamiatki oznaczane przez Hynixa jako low cost i one tak dobrze sie nie @, - z koncowka - BT-D43 i to tych powinnismy szukac :wink: a B8R-D43 ????eee.... tego to juz nie wiem za bardzo :D, zapytaj Vipa to on kiedys mowil mi o tych oznaczeniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belrin Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 W Arest.pl są z koncowka - BT-D43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Kingmaxy są spoko ale te 433 biegają u mnie 466 na 2.8V i Cl 2.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 troszke tu zamotaliscie Panowie :D WSZYSTKIE Hynixy PC400 sprzedawane u nas maja nadruki na kostakach BT-D43 ale po odpaleniu AIDA32 i jej identyfikacja pamieci pokazuje jakie dokladnie mamy kostki. I dopiero teraz mozemy stwierdzic czy mamy "te lepsze" hynixy z koncowka J-D43 czy tzw. wg. Hynix'a LOW-COST czyli R-D43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 sorry , ze wygrzebuje ten watek , ale mam wlasnie okazje kupic Hynixy z koncowka 8R-D43... z twojej wypowiedzi VIP wnioskuje , ze to bedzie seria Low-cost , ale jak to jest w praktyce ? Ma juz ktos te pamieci ? rzeczywiscie to taka lipa w O/C ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ja mam Hynixy co maja na koncu R :( i chodza na 250 cl 2.5 4 4 11 2.8 tu fotka http://kertoip17.w.interia.pl/hynix.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ja mam Hynixy co maja na koncu R :( i chodza na 250 cl 2.5 4 4 11 2.8 tu fotka http://kertoip17.w.interia.pl/hynix.JPG takie fotki to mozna sobie wsadzic w ..... no :wink: daj orba do 3dsmarka na fsb250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ja mam Hynixy co maja na koncu R :( i chodza na 250 cl 2.5 4 4 11 2.8 tu fotka http://kertoip17.w.interia.pl/hynix.JPG takie fotki to mozna sobie wsadzic w ..... no :wink: daj orba do 3dsmarka na fsb250 nie wierzysz nie wierz 7h prime testowalem i ok 5h memtestem a na rivie ci nie bede do 3dmarka orba dawal hehehe :mrgreen: jak chcesz to zrobie memtesta pare godzin i prime95 :) :D i screena ze ta kosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 mi udowadniac nie musisz bo nie interesuje mnie to ,ale bylo juz wielu ktorzy duzo mowili...i tylko mowili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 mi udowadniac nie musisz bo nie interesuje mnie to ,ale bylo juz wielu ktorzy duzo mowili...i tylko mowili zrobilem przez noc test prosze :) 9h 17min Prime95 0 errors 0 warings http://kertoip17.w.interia.pl/9h%20250%20f...fsb%20prime.JPG cos jeszcze czy wystarczy :D memtest gold memory :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 gold memory i 3dmark2001 (moze byc na rivie,wynik mnie nie interesuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...