Crusher Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Pod taką kartę graficzną potrzebuję sterowników. Chodzi mi głownie o FPS'y w Counter-Strike'u :P I jeszcze pytanko: Czy będzie widać różnicę w FPS'ach pomiędzy moją dotychczasową kartą (Riva TNT2 16MB Vanta AGP) a w/w. Generalnie chodzi mi czy lepiej zostawić starą ze względu na AGP ?? Dzięki za wszelka pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 mi na m64 detki 44.03 piknie smigały . nie podales reszty configu . ale i tak mysle ze roznica bedzie nie wielka ,obie kart to juz historia IMO powinienes je spylic i dolozyc chociaz do jakiegos 2mx400 itp. za 60zł juz sie na allegro spokojnie trafiaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekch Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 hehe ... polecam fachmany ! :) Najlepsze stery do cs'a... wyciagaja 20-30 fpsów wiecej !! Link do fachmanków :) Przy tych sterach lepiiej jakbys miał program Riva Tuner do podkręcania i zmieniania ustawien grafy. Włącz transfer blokowy i wyłacz filtrowanie antyzipowe czy coś takiego :) Wtedy zobaczysz duzy efekt ! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusher Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 tekch coś nie mogę zassać tych dętek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekch Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 tekch coś nie mogę zassać tych dętek... hm niemozliwe ... teraz sprawdzałem link i działa bez problemów ... spróbuj jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesie.k Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 jep, pamietam jak mialem taka rivke dawno temu to smigala mi piknie na fachmanach (v.1.2). kop byl wielki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusher Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Pokazują mi się jakieś śmieci... Nieważne już odpuściłem sobie tę karte. Topik można zamknąć. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Już link działa. Sprawdze swoją rivkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 A też se sprawdze tak z ciekawości i zdam raport o tym ;) [EDIT]: ouuu to są na w95/98 wiec nie pojda chyba :( ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Najnowsze bety jakie tylko są i będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...