roller Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 No tak... co ja miałem napisać otórz ostatnio dopadła mnie gra life for speed jest to symulator samochodowy on line super giera zwłaszcza w necie do rzeczy poszukuje osób ,które pogrywają w tą właśnie gierkę :!: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Napisz skąd można to ściągnąc - w moim mniemaniu jezeli jest online to jest darmowa :D......jeżeli się myle to sorry.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Napisz skąd można to ściągnąc - w moim mniemaniu jezeli jest online to jest darmowa :D......jeżeli się myle to sorry.. kurcze niewiem czy mogę jak masz emula to wpisz life for speed i sciągnij sobie fulla co do dema tak to jest demo tylko w jak tu powiedzieć full wersji hehehe tzn jak sie zdecydujesz to możesz kupić licencję na odblokowanie sekcji :S1: :lol: ok 76pln natomiast jesli nie masz emula to pozdstaje poszukanie w necie z tego co mam to zobacz na tych linkach http://lfs.racesimcentral.com/ http://www.zockertempel.com/ http://lfs-files.racesimcentral.com/index.php jak bedziesz na torze to może się spotkamy online i sobie kredyty pociągniemy :idea: rd2 roller pl :arrow: [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a w demu mozna grac online?? bo jak tak to jeszcze raz zassam i sie popyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Mnie też ostatnio wzieło na LFS'a po obejrzeniu tego filmiku http://www.windestam.com/lfs-movies/downlo...hp?movie_id=243 8O Tutaj jest topic na temat gry http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=36977&start=0 Ścągnąć można stąd http://www.bhmotorsports.com/download/3478 jest to tak jakby pełna wersja tylko żeby ja odblokować trzeba zapłacić, czyli poprostu zarejestrować. PS: Mój nick na necie to =KrAnKeD= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ja pogrywam w lfs-a i to bardzo często min godzine dziennie od pół roku !! :) gra co tu dużo mówić full wypas !! a co dopiero bedzie jak niedługo wyjdzie S2 ?! hmmmmmmmmm..................... gram w teamie OMEGA TEAM mój nick <(OT)> spy_ jak się znajdzie paczka chętnych to zakładamy server i pośmigamy sobie razem !! :twisted: zapraszam na najlepsze forum w polsce o lfs-ie http://www.ja.skproject.net/KeMoT/ ( jeżeli jest niezgodne umieszczanie na tweaku linków do innych forum to sorki !! :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 No super ja dopiero zaczynam pdwoje ale się pochwale na slicie miałem 1:20 hehehehe wydaje mi się ok mam wiele pytań chodzi o skiny aut dodaje je ale nikt nie widzi tych,które sam zrobiłem gdzie tkwi błąd oj zastanawiam się nad S1 oczywiście kupnem wiem ,że Kemot pisał gdzieś na force co i jak ale może można to innaczej załatwić czekam na odpowiedzi panowie aha i mam jeszcze pytanko jak wsadzić felgi do LFS jaki podkatalog w LFS :P tak myślę czy przypadkiem nie wolno zamieniać nazw skinów ale to wy powiedzcie co i jak no tak może macie jakieś dobre sety chętnie przetestuję :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 twoich skinów nikt nie zobaczy jak nie ma ich dodanych do katalogu "skins" :? a co do felg to musisz je zmieniać specjalnym programem do tego przeznaczonym !! a co do czasów to na BP samochodem gt turbo na rekord mam 1"30"26 ;] edit : mój nowy rekord to 1"30"09 właśnie ustanowiony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Mi sie zajebiscie podoba kierowanie myszka, juz nie musz ciagle zero-jedynkowac klawiatura. : P Da rade jakos odblokowac wiecej samochodow, bo chyba na poczatku sa 2 pierwsze dostepne? : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 ok ok program mam tylko jak to ugryżc szukam plików w lfs z rozszerzeniem *.rim i nie widze ich a co do skinów jesli tak piszesz to sprawdzę i napewno też specjalnym programewm te skiny trzeba dodać tak taki tez mam ok daj znać na gg jak byś chciał poganiać online :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Mi sie zajebiscie podoba kierowanie myszka, juz nie musz ciagle zero-jedynkowac klawiatura. : P Da rade jakos odblokowac wiecej samochodow, bo chyba na poczatku sa 2 pierwsze dostepne? : D Jesli chodzi o samochody to jak zdobędziesz dokładnie 200 credits nie ważne czy off czy online odblokowuje ci się trzeci samochód z turbo co do innych tematów to musisz wykupić licencję aby kożystać ze wszystkich uciech LFS tzn licencję na odblokowanie sekcji S1 :legal: to ok podobno 76pln pozdro :idea: :baranek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Dobra a jak sie te kredyty odblokowywuje? : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 żeby mieć kredyty musisz jezdzić i wygrywać ;];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 żeby mieć kredyty musisz jezdzić i wygrywać ;];] :idea: no tak spy zawziąłem się i dzisiaj w pracy stuknąłem sobie turbo gt :idea: :lol: aha i mam ciekawego secika jak sie spotkamy na lfs to ci go mogę dać do przetestowania pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 :idea: JEST TAKI TEMAT POTRZEBNY OPIS JAK ZMIENIC FELGI W LFS CZEKAM NA INFO :idea: :idea: :idea: bo takie mam program też ale co dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<UR>KUBIK PL Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Witam Was! Siedze już dosyć długo w Lfsie i powiem szczerze że mi sie jeszcze nie znudziła w następnym miesiącu szykuje sie na s1 :) aha i mam nadzieje że Roller jesteś w moim Teamie?? odpisz szybko!:P:) :wink: :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 hehe a jezdzi ktos w LFS na drifie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Dobrze widze ze max mozna 3 kredyty zarobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Dobrze widze ze max mozna 3 kredyty zarobic? Ilość kredytów zależy od poziomu trudności i chyba dystansu. Wczoraj grałem i chyba za 5 okrązeń na poziomie quick turbosem z 4 przeciwnikami dostałem 24 punkty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Dobra odkrylem za wyscig na 1 okrazenie quick z 4 oponentami dostajemy 6pkt, wiec jak ktos chce sobie nabic kredyty na turbo to tak jest najprosciej. Po co ryzykowac wyscig na 4-5 okrazen gdzie mozemy popelnic blad a pkt dostanieym tyle samo co 4x 1 okrazenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 to może ja podam spobób jak nabić szybko 200 ptk. na turbo . ustawiamy wyścig na "pro" , 3 przeciwników ,3 okróżenia i im dajemy gti a nam gt lub twożymy najgorszy setup jaki tylko się da i im go dajemy a nam jakiś dobry !!! nie masz szans żeby przegrać !! i 48 ptk. na konto ;] no chyba że ktoś jezdzi jak by miał 3 promile :lol: :lol: 4 wyścigi wygrane i jush jest turbo !!!;] aha ja mam jush uciułanych 7000 ptk. ! każdy uczciwie uzbierany !! :) ps. gra off-line jest tylko dla rozgrzewki i nauki prowadzenia , prawdziwa jazde się zaczyna na on-line !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 to może ja podam spobób jak nabić szybko 200 ptk. na turbo . ustawiamy wyścig na "pro" , 3 przeciwników ,3 okróżenia i im dajemy gti a nam gt lub twożymy najgorszy setup jaki tylko się da i im go dajemy a nam jakiś dobry !!! nie masz szans żeby przegrać !! i 48 ptk. na konto ;] no chyba że ktoś jezdzi jak by miał 3 promile :lol: :lol: 4 wyścigi wygrane i jush jest turbo !!!;] aha ja mam jush uciułanych 7000 ptk. ! każdy uczciwie uzbierany !! :) ps. gra off-line jest tylko dla rozgrzewki i nauki prowadzenia , prawdziwa jazde się zaczyna na on-line !!!!! no to czegoś tu nierozumiem jesli ktoś wie ,że jest taki sposób to czy zniego nie skozystał :idea: :wink: cholewcia a ja się męczyłem chyba ze 4 godz w pracy aby zdobyć turbo a tu masz no cóz ale jestem z siebie zadowolony ponieważ zdobyłem uciwie 203 pkt hehehe notak co ciekawe ,że miałem już 199 a tu masz cholera jeden drift i kiszka i musiałem sobie jeszcze jednego lapsa zaliczyć z tą szarańczą AI hehee ale ostatniego lapsika na spoko pojechałem :lol: mogłem nawet drugi być ale nie musiałem być pierwszy :twisted: hi hi hi hi :arrow: :arrow: DAWAJ LENIU !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Dobra odkrylem za wyscig na 1 okrazenie quick z 4 oponentami dostajemy 6pkt, wiec jak ktos chce sobie nabic kredyty na turbo to tak jest najprosciej. Po co ryzykowac wyscig na 4-5 okrazen gdzie mozemy popelnic blad a pkt dostanieym tyle samo co 4x 1 okrazenie :D spoko to też odkryłem pomysł dobry ale frajdy żadnej co to jest 1 lapsik to chyba jak dla mnie rozgżewka pozdro do zobaczenia na torze a wprzyszłości na S1 :idea: :D :D :D :arrow: cdn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ja odkryłem ten sposób jak miałem już ponad 5000 ptk. więc nic mi po nim ;];] w ten sposób zbobyłem conajwyzej 50 ptk. bo nie ma żadnej frajdy z takiego jezdzenia !!! ja swoje pierwsze 200 ptk. zbierałem chyba z tydzieć po 6 ptk. za wyścig :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 to może ja podam spobób jak nabić szybko 200 ptk. na turbo . ustawiamy wyścig na "pro" , 3 przeciwników ,3 okróżenia i im dajemy gti a nam gt lub twożymy najgorszy setup jaki tylko się da i im go dajemy a nam jakiś dobry !!! nie masz szans żeby przegrać !! i 48 ptk. na konto ;] no chyba że ktoś jezdzi jak by miał 3 promile :lol: :lol: 4 wyścigi wygrane i jush jest turbo !!!;] aha ja mam jush uciułanych 7000 ptk. ! każdy uczciwie uzbierany !! :) ps. gra off-line jest tylko dla rozgrzewki i nauki prowadzenia , prawdziwa jazde się zaczyna na on-line !!!!! hmmm jak dac im inne ustawienia niz Tobie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ja odkryłem ten sposób jak miałem już ponad 5000 ptk. więc nic mi po nim ;];] w ten sposób zbobyłem conajwyzej 50 ptk. bo nie ma żadnej frajdy z takiego jezdzenia !!! ja swoje pierwsze 200 ptk. zbierałem chyba z tydzieć po 6 ptk. za wyścig :lol: racja racja a potem jeżdża takie przyszywane szofery,że trzeba ich banować :wink: nawet dobrze się jezdzić nie nauczy a już się pcha na turbo bleee do rowu z nimi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Mam pomysła panowie aby stworzyć poterzną bazę wymiany skinów tzn chodzi o to aby wszyscy widzieli się nawzajem w grze pomysł genialny tylko jeden problem duży serwer tylko do skinów co wy na to???? polegało by to na tym ,że kazdy wysyłał by swojego skina z teamu na jakiś tam serwer hm... tylko jaki i gdzie? :idea: :idea: :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Mam pomysła panowie aby stworzyć poterzną bazę wymiany skinów tzn chodzi o to aby wszyscy widzieli się nawzajem w grze pomysł genialny tylko jeden problem duży serwer tylko do skinów co wy na to???? polegało by to na tym ,że kazdy wysyłał by swojego skina z teamu na jakiś tam serwer hm... tylko jaki i gdzie? :idea: :idea: :idea: nie wiem czy to dobry pomysł bo dziennie skinów powstają dziesiątki a nikt ni egedzie kazdego skina na server wysyłał !! i nie wiem czy to dobre miejsce do zamieszczanie takiego pomysłu bo na tweaku to raczej mało osób gra w lfs-a ;] hmmm jak dac im inne ustawienia niz Tobie ? ustawiasz w picie samochód na gti i dodajesz siebie do wyściu pózniej kolejnych kierowców , pózniej przesówasz siebie na ostatnią pozycje wchodzisz do pitu i dajesz gt pózniej spowrotem siebie na 1 pozycje !! oni jezdzą gti a ty gt ;] tak samo się robi z przydzielaniem setów ;] wydaje się skomplikowane ale w rzeczy samej jest bardzo proste ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 jak przydielac inny samochod to kapuje ale niestety nie wiem nadal jak mam im zmienic ustawienia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<UR>KUBIK PL Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Pokaże Wam Screena na którym widąć początek zrobionego skina naszego teamu rollera i mojego oczywiście ja go założyłem.Lokk this aLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...