Skocz do zawartości
roller

LIFE FOR SPPEED CZY KTOÅš POGRYWA

Rekomendowane odpowiedzi

No tak... co ja miałem napisać otórz ostatnio dopadła mnie gra life for speed jest to symulator samochodowy on line super giera zwłaszcza w necie do rzeczy poszukuje osób ,które pogrywają w tą właśnie gierkę :!: :!: :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz skąd można to ściągnąc - w moim mniemaniu jezeli jest online to jest darmowa :D......jeżeli się myle to sorry..

kurcze niewiem czy mogę jak masz emula to wpisz life for speed i sciągnij sobie fulla co do dema tak to jest demo tylko w jak tu powiedzieć full wersji hehehe tzn jak sie zdecydujesz to możesz kupić licencję na odblokowanie sekcji :S1: :lol: ok 76pln

natomiast jesli nie masz emula to pozdstaje poszukanie w necie z tego co mam to zobacz na tych linkach

http://lfs.racesimcentral.com/

http://www.zockertempel.com/

http://lfs-files.racesimcentral.com/index.php

jak bedziesz na torze to może się spotkamy online i sobie kredyty pociągniemy

:idea: rd2 roller pl :arrow:

[/img]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też ostatnio wzieło na LFS'a po obejrzeniu tego filmiku http://www.windestam.com/lfs-movies/downlo...hp?movie_id=243 8O

Tutaj jest topic na temat gry http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=36977&start=0

Ścągnąć można stąd http://www.bhmotorsports.com/download/3478 jest to tak jakby pełna wersja tylko żeby ja odblokować trzeba zapłacić, czyli poprostu zarejestrować.

PS: Mój nick na necie to =KrAnKeD=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pogrywam w lfs-a i to bardzo często min godzine dziennie od pół roku !! :) gra co tu dużo mówić full wypas !! a co dopiero bedzie jak niedługo wyjdzie S2 ?! hmmmmmmmmm..................... gram w teamie OMEGA TEAM mój nick <(OT)> spy_

jak się znajdzie paczka chętnych to zakładamy server i pośmigamy sobie razem !! :twisted:

zapraszam na najlepsze forum w polsce o lfs-ie http://www.ja.skproject.net/KeMoT/ ( jeżeli jest niezgodne umieszczanie na tweaku linków do innych forum to sorki !! :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No super ja dopiero zaczynam pdwoje ale się pochwale na slicie miałem 1:20 hehehehe wydaje mi się ok mam wiele pytań chodzi o skiny aut dodaje je ale nikt nie widzi tych,które sam zrobiłem gdzie tkwi błąd oj zastanawiam się nad S1 oczywiście kupnem wiem ,że Kemot pisał gdzieś na force co i jak ale może można to innaczej załatwić czekam na odpowiedzi panowie aha i mam jeszcze pytanko jak wsadzić felgi do LFS

jaki podkatalog w LFS :P

tak myślę czy przypadkiem nie wolno zamieniać nazw skinów ale to wy powiedzcie co i jak no tak może macie jakieś dobre sety chętnie przetestuję :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

twoich skinów nikt nie zobaczy jak nie ma ich dodanych do katalogu "skins" :?

a co do felg to musisz je zmieniać specjalnym programem do tego przeznaczonym !!

a co do czasów to na BP samochodem gt turbo na rekord mam 1"30"26 ;]

edit : mój nowy rekord to 1"30"09 właśnie ustanowiony ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok ok program mam tylko jak to ugryżc szukam plików w lfs z rozszerzeniem *.rim i nie widze ich a co do skinów jesli tak piszesz to sprawdzę i napewno też specjalnym programewm te skiny trzeba dodać tak taki tez mam ok

daj znać na gg jak byś chciał poganiać online :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie zajebiscie podoba kierowanie myszka, juz nie musz ciagle zero-jedynkowac klawiatura. : P Da rade jakos odblokowac wiecej samochodow, bo chyba na poczatku sa 2 pierwsze dostepne? : D

Jesli chodzi o samochody to jak zdobędziesz dokładnie 200 credits nie ważne czy off czy online odblokowuje ci się trzeci samochód z turbo

co do innych tematów to musisz wykupić licencję aby kożystać ze wszystkich uciech LFS tzn licencję na odblokowanie sekcji S1 :legal: to ok podobno 76pln pozdro :idea: :baranek:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żeby mieć kredyty musisz jezdzić i wygrywać ;];]

:idea: no tak spy zawziąłem się i dzisiaj w pracy stuknąłem sobie turbo gt :idea: :lol: aha i mam ciekawego secika jak sie spotkamy na lfs to ci go mogę dać do przetestowania pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra odkrylem za wyscig na 1 okrazenie quick z 4 oponentami dostajemy 6pkt, wiec jak ktos chce sobie nabic kredyty na turbo to tak jest najprosciej. Po co ryzykowac wyscig na 4-5 okrazen gdzie mozemy popelnic blad a pkt dostanieym tyle samo co 4x 1 okrazenie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to może ja podam spobób jak nabić szybko 200 ptk. na turbo .

ustawiamy wyścig na "pro" , 3 przeciwników ,3 okróżenia i im dajemy gti a nam gt lub twożymy najgorszy setup jaki tylko się da i im go dajemy a nam jakiś dobry !!! nie masz szans żeby przegrać !! i 48 ptk. na konto ;] no chyba że ktoś jezdzi jak by miał 3 promile :lol: :lol: 4 wyścigi wygrane i jush jest turbo !!!;]

aha ja mam jush uciułanych 7000 ptk. ! każdy uczciwie uzbierany !! :)

ps. gra off-line jest tylko dla rozgrzewki i nauki prowadzenia , prawdziwa jazde się zaczyna na on-line !!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ustawiamy wyścig na "pro"  , 3 przeciwników ,3 okróżenia  i im dajemy gti a nam gt  lub twożymy najgorszy setup jaki tylko się da i im go dajemy a nam  jakiś dobry !!!  nie masz szans żeby przegrać !!  i 48 ptk. na konto ;]  no chyba że ktoś jezdzi jak by miał 3 promile  :lol:  :lol:  4 wyścigi wygrane i jush jest turbo !!!;]

aha  ja mam jush uciułanych 7000 ptk. !  każdy uczciwie uzbierany !! :)

ps. gra off-line jest tylko dla rozgrzewki i nauki prowadzenia , prawdziwa jazde się zaczyna na on-line !!!!!

no to czegoś tu nierozumiem jesli ktoś wie ,że jest taki sposób to czy zniego nie skozystał :idea: :wink:

cholewcia a ja się męczyłem chyba ze 4 godz w pracy aby zdobyć turbo a tu masz no cóz ale jestem z siebie zadowolony ponieważ zdobyłem uciwie 203 pkt hehehe notak co ciekawe ,że miałem już 199 a tu masz cholera jeden drift i kiszka i musiałem sobie jeszcze jednego lapsa zaliczyć z tą szarańczą AI hehee ale ostatniego lapsika na spoko pojechałem :lol: mogłem nawet drugi być ale nie musiałem być pierwszy

:twisted: hi hi hi hi :arrow: :arrow: DAWAJ LENIU !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra odkrylem za wyscig na 1 okrazenie quick z 4 oponentami dostajemy 6pkt, wiec jak ktos chce sobie nabic kredyty na turbo to tak jest najprosciej. Po co ryzykowac wyscig na 4-5 okrazen gdzie mozemy popelnic blad a pkt dostanieym tyle samo co 4x 1 okrazenie :D

spoko to też odkryłem pomysł dobry ale frajdy żadnej co to jest 1 lapsik to chyba jak dla mnie rozgżewka pozdro do zobaczenia na torze a wprzyszłości na S1 :idea: :D :D :D :arrow: cdn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja odkryłem ten sposób jak miałem już ponad 5000 ptk. więc nic mi po nim ;];] w ten sposób zbobyłem conajwyzej 50 ptk. bo nie ma żadnej frajdy z takiego jezdzenia !!! ja swoje pierwsze 200 ptk. zbierałem chyba z tydzieć po 6 ptk. za wyścig :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ustawiamy wyścig na "pro"  , 3 przeciwników ,3 okróżenia  i im dajemy gti a nam gt  lub twożymy najgorszy setup jaki tylko się da i im go dajemy a nam  jakiś dobry !!!  nie masz szans żeby przegrać !!  i 48 ptk. na konto ;]  no chyba że ktoś jezdzi jak by miał 3 promile  :lol:  :lol:  4 wyścigi wygrane i jush jest turbo !!!;]

aha  ja mam jush uciułanych 7000 ptk. !  każdy uczciwie uzbierany !! :)

hmmm jak dac im inne ustawienia niz Tobie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja odkryłem ten sposób jak miałem  już ponad 5000 ptk.    więc nic mi po nim ;];]        w ten sposób zbobyłem conajwyzej 50 ptk. bo nie ma żadnej frajdy z takiego jezdzenia !!!  ja swoje pierwsze 200 ptk. zbierałem chyba z tydzieć po 6 ptk. za wyścig  :lol:

racja racja a potem jeżdża takie przyszywane szofery,że trzeba ich banować :wink: nawet dobrze się jezdzić nie nauczy a już się pcha na turbo bleee do rowu z nimi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pomysła panowie aby stworzyć poterzną bazę wymiany skinów tzn chodzi o to aby wszyscy widzieli się nawzajem w grze pomysł genialny tylko jeden problem duży serwer tylko do skinów co wy na to????

polegało by to na tym ,że kazdy wysyłał by swojego skina z teamu na jakiś tam serwer hm... tylko jaki i gdzie? :idea: :idea: :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pomysła panowie aby stworzyć poterzną bazę wymiany skinów tzn chodzi o to aby wszyscy widzieli się nawzajem w grze  pomysł genialny tylko jeden problem duży serwer tylko do skinów co wy na to????

polegało by to na tym ,że kazdy wysyłał by swojego skina z teamu na jakiś tam serwer hm... tylko jaki i gdzie? :idea:  :idea:  :idea:

nie wiem czy to dobry pomysł bo dziennie skinów powstają dziesiątki a nikt ni egedzie kazdego skina na server wysyłał !!

i nie wiem czy to dobre miejsce do zamieszczanie takiego pomysłu bo na tweaku to raczej mało osób gra w lfs-a ;]

hmmm jak dac im inne ustawienia niz Tobie ?

ustawiasz w picie samochód na gti i

dodajesz siebie do wyściu pózniej kolejnych kierowców , pózniej przesówasz siebie na ostatnią pozycje wchodzisz do pitu i dajesz gt pózniej spowrotem siebie na 1 pozycje !! oni jezdzą gti a ty gt ;] tak samo się robi z przydzielaniem setów ;]

wydaje się skomplikowane ale w rzeczy samej jest bardzo proste ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi