A'tomek Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Podobno ten wentyl jest najcichszy z najtańszych: http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7089&sid=1 Pytanie do szanownych forumowiczów: Czy można kupić ten wentyl, ale w wersji na 12, BEZ termoregulacji obrotów ??? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 mozna wylaczyc ta termoregulacje obcinajac termistor i zwierajac te dwa kabelki ktore zostaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A'tomek Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ok kupie jednego na próbę. Bo póki co mam Noiseblockera S1 i nie chodzi jakoś wiele ciszej od jakiegoś noname'a z giełdy za 15 złotych sprzed 10 lat... Dlatego słyszałem głosy że to zamiast papsta za mi. 55zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 mam arctica TC i ma zostawiony termistor i na ~2000-2200 rpm jest cichutki, nie wybija sie z tla pracujacego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A'tomek Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 No ale mnie interesuje żeby on tak przy 7V nie wybijał się z tła, ale z tła ciszy nocnej...... Po to myślę papst vs AC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ja mam ten wentyl na 12V oraz wiatrak arctica copper silent 2m [na procq, ustawienie medium] to w kompie slychac tylko barracude... naprawde godny polecenia arctic... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meetos Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Polecam- niedawno dokupiłem i jest cichuteńki. W budzie go niesłychac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Jak w podpisie mam 3 te cuda u siebie i CISZA. Nie ma co sie bac tych 23dba przy maxymalnych obrotach bo tego wentyla nie da sie az tak rozgrzac ;] taki czujnik ze dosc delikatnie reaguje na zmiany temp - zeby zaczal na max pracowac trza go doslownie dotknac do naprawde goracej czesci ;] enigma co do tego coolerka na cpu jakie masz tempy z nim na silent i medium ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ja pracuje na mid choc nawet na high jest nieslyszalny!! obudowe mam otwarta, nie mam zadnego wentyla wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acego ani wyciagajacego powietrze :/ mialem wyciagajacy obok procka i wtedy temp byla o ok 5 st nizsza... teraz mam 40 idle a po rozgrzaniu 55... na silencie nie testowalem... ale wiatrak bardzo dobry!! na high NIESLYSZALNE z metra i otwarta obudowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ale my tu gadamy o arctic fan pro tc a nie o coolerze arctica, tam jest całkiem inny wentyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ale my tu gadamy o arctic fan pro tc a nie o coolerze arctica, tam jest całkiem inny wentyl a ty chcesz przed jakims moderatorem zablysnac czy jak??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Gadamy o Arctic Pro TC nie ma co do tego watpliwosci :twisted: Ale akurat zapragnalem zboczyc z tematu bo widze ze kolega ma coolerka nad ktorym wciaz mysle ;] Nikt nigdzie nie pisal ze to ma jakis zwiazek z tymi wentylami do budy wiec -> wez na luz :twisted: Te wentylki rzadza i tyle - wszelkie nieziemsko drogie papsty i noiseblockery wysiadaja i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...