Gość Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 witajem was ziomy :lol: :wink: mam do was bardzo zakręconą prośbę. mianowicie czy jest ktoś z was w stanie podać płytę główną najlepszą do OC 486 dx 2 66mhz [ być moze dx4 120mhz]. płyta musi mieć jakieś szyny PCI , a nie tylko ISA. przydałaby sie również obsługa większych dysków[ da rade seagata 20gb??] prosze o pomoc w tej zakręconej pozytywnie sprawie. ciau 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 no nie znacie odpowiedzi na to pytanie nurtujące od dawna ludzkość??? :lol: to chociaż powiedzcie jaki max dysk może wytrzymać taka płytka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 O pieronisz - retro overclocking :] Miałem kiedyś takie mobo - nawet regulacja szyny chyba była... :P Jak się to zwało niestety nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 no właśnie mi tak odbiło. skupuje stary złom z allegro i mam zamiar złożyć sobie z tego rakietę. tylko dyska do tego mam 20gb i nie wiem czy będzie działał z płytą tak starą 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...