Szymoon Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Tak ostatnio wzielo mnie na sluchanie czegos "innego" Dokladniej to lubie muzyke, w ktorej wokal jest bardzo dobry, klasyczna melodia i slowa, takie romantyczne "pitu pitu". Przykladowo z dwoch filmow: Robin Hood: faceci w rajtuzach, byl tam taki kawalek "the night is young and you'r so beautiful" - zreszta mam go na dysku juz, albo jesli mnie pamiec nie myli to w Dr. Dolitle, nie wiem jak poprawnie napisac - to bylo o facecie, ktory rozumial zwierzeta, w drugiej czesci bylo z Murphym, no ale ja mowie o czesci pierwszej, takiej musicalowej gdzie rowniez byly jakies ciekawe piosenki. No i wlasnie zastanawiam sie, w co uderzyc na kazzie, zeby znalezc cos ciekawego ? :) ktos ma jakies pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Mozesz tez pouderzac na SoulSeek albo DirectConnect, wieksze zasoby maja, moze nie wieksze ale bardziej roznorodne jesli chodzi o muzyke. A jak sie dostac do tytulow? Mozesz w necie poszukac jakis skladanek na plytach (romantic super songs czy cos :D ) i sciagac tytulami po kolei jak leci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Spoko mnie natomiast wzieło na muze z lat 80-ych :) Brakuje mi tylko ostatniej cześci soundtracku z Miami Vice :) , której poszukuje :) A co do twoich poszukiwań to uderzałbym gdzie sie da na jakiekolwiek p2p na torrencie powinno byc tego duzo ....... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Hej, czy ktoś wie co wpisywać żeby znaleźć odgrzany kawałek Grandmaster Flash - The Message (w ViceCity leciał czasem ;] )?? Słyszałem to w nowym wykonaniu na którymś kanale muzycznym, ale było to dawno temu i nie pamiętam wykonawcy nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Hmm..., a od tego nie jest pewien przyklejony topic? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 voytar: ale chyba nie mowisz o moim poscie ? Tak dokladniej mowiac - mi chodzi o tytuly, jakichs wykonawcow czy cos od czego moglbym zaczac, nie chodzi mi o to gdzie szukac, ale co szukac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...