trutututu Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 jak odwrocic ciag w pompce - zeby woda plynela w druga strone - bo chce druga pompke montowac tak zeby zasysala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Z jednej zasysa, a z drugiej pompuje - odwroc pompke o 180* :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 :lol: :D :lol: Osz w morde jeza i te male jezyki. Kurde ciezko dojsc bylo do tego rozwiazania? trutututu ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 heheh ja mysle ze problemem kolegi jest to ze pompa jest tylko zatapialna, stad nie ma drugiego krucca - dlatego nie jest w ogole zapewne mozliwe obrocenie jej a przez to obrocenie przeplywu :-), jestem ciekaw czy mam racje :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 hmmm, no w sumie daloby sie :D Rozebrac ja o obrucic uzwojenie o 180 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 zeby byc precyzyjnym :P to w popkach odsrodkowych zmiana kierunku obrotu oski w 90% przypadkow nie zmienilaby kierunku przeplywu cieczy, pompka dzialalaby tak samo jak i przed :P - bo w pompach od co pompa przestalaby juz pompowac :-) aczkolwiek w druga strone by nie chcialo poplynac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a jaka masz pompe w tlokowej wystarczy zaworek obrocic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 racja... Faktycznie zamotalem sie :) To przez autora topicu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 to jest pompka zatapialna, pytanie rzucilem bo myslalem ze jest inne rozwiazanie niz zabawa z sylikonem i poxylina a pompka to aquael 650 ktora ma jedno wyjscie dobre - a drugie zdecydowanie za duze czyli musze dorobic wyjscie jedno.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...