Tom.O Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Gdzie można kupić kabelek do połączenia cyfrowego cd-romu z kartą muzyczną ?? Czy jest wymagane specjalne ekranowanie takiego przewodu? Czy ktoś z was ma już tak podłączony cd/dvd ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Ja kiedyś kupiłem taki kabelek do SB Live! za 8 zł. Różnił się od zwykłego wtyczką. Sprawdź czy ten Twój Cd ma faktycznie wyjście cyfrowe. Nieraz tek jest że na CD jest niby wyjście ale fizycznie sygnał cyfrowy nie jest wyprowadzony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Ja kiedyś kupiłem taki kabelek do SB Live! za 8 zł. Różnił się od zwykłego wtyczką. Sprawdź czy ten Twój Cd ma faktycznie wyjście cyfrowe. Nieraz tek jest że na CD jest niby wyjście ale fizycznie sygnał cyfrowy nie jest wyprowadzony.Teac 40x chyba ma (z tyłu wyprowadzenie jest a czy aktywne to chcę się przekonać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Z TEAC nie powinno być problemu :D Ja miałem kiedyś DVD Hitachi chyba 4x24 no i on miał wyjście nieaktywne. A tak poza tym to jakość dzwięku na cyfrowym kabelku jest znacząco lepsza, polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 mam taki kabelek i ma jakąś specjalną izolację taką grubą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Ja kiedyś kupiłem taki kabelek do SB Live! za 8 zł. Różnił się od zwykłego wtyczką.Gdzie go kupiłeś ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Ja kiedyś kupiłem taki kabelek do SB Live! za 8 zł. Zdzierstwo jak cholera, bardzo łatwo można zrobić taki kabelek samemu (dwie 2-pinowe wtyczki odcięte z dłuższej listwy oraz zwykły 2-żyłowy nieekranowany przewód, np. odcięty ze starej taśmy od HDD), albo przerobić zwykły analogowy kabelek odcinając z obu stron po dwa niepotrzebne styki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ja mam założony przy teacu 40x podłączony do live'a kupiłem za 5 pln na giełdzie we Wrocławiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Ja kiedyś kupiłem taki kabelek do SB Live! za 8 zł. Zdzierstwo jak cholera, bardzo łatwo można zrobić taki kabelek samemu (dwie 2-pinowe wtyczki odcięte z dłuższej listwy oraz zwykły 2-żyłowy nieekranowany przewód, np. odcięty ze starej taśmy od HDD), albo przerobić zwykły analogowy kabelek odcinając z obu stron po dwa niepotrzebne styki.heh dobrze gada taki kabelek zrobiłem sobie w niedziele heheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...