Gadom Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Witam, czy moze mi ktos polecic jakies dobre stery dla Gf4 Ti 4200 128 DDR, gdyz na tych co mam, a mam 41.09 karta wyciaga mi w 3Dmarku 2001 se 8900 pkt, a wiem ze stac ja na wiecej. Karta nie jest podkrecana i jest firmy Prolink. Z gory dziekuje. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 od tego jest specialny dzial sterowniki-biosy grasz w 3dmarka ? stery polecam najnowsze. chyba że faktycznie twoim ulubionym zajęciem są 3dmarki to zainstaluj 40.72. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 na identycznym kompie jak twoj [proc/plyta] robilem dokladnie 9621 pkt na sterach 43.45 tyle ze mialem leadteka 64mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wOOjtek Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ja z kolei na 40.72 mialem 9718 pkt (NIC nie krecone), ale na tych driverach juz nie pograsz w FarCry-a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun1 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a czy warto instalować inne niż 43.45 czy te są już dobre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 te sa dobre, ale jak ci sie beda gry krzaczyc to bedziesz musial zainstalowac inne [nowsze] :< posprawdzaj sobie rozne wersje i bedziesz wiedzial ktore dla ciebie sa najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadom Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 najnowsze stery tzn 56.72 zamulaja mi kompa, a w 3d marku pkt spadaja o 1 tys. Nie wiem wyglada na to ze im nowsze stery tym bardziej lipne i zamulajace :twisted: ale nic sprobuje te 43.45 i zobacze efekty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekch Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 najnowsze stery tzn 56.72 zamulaja mi kompa, a w 3d marku pkt spadaja o 1 tys. Nie wiem wyglada na to ze im nowsze stery tym bardziej lipne i zamulajace :twisted: ale nic sprobuje te 43.45 i zobacze efekty jak wcześniej napisałem najnowsze sterowniki do kart nvidii poprawiaja jakosc jednak z wydajnoscia jest gorzej ... polecam oczywiscie jakies starsze .... na tej karcie sie nie znam ale seria 4.xx chyba bedzie ok ... do tego riva tuner i mozna kombinować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 mam Omegi 5303 ale też zamulone. Poprzednie Omegi z serii 4xxx były zajebiste. Poszukam i zainstaluję znów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekch Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 mam Omegi 5303 ale też zamulone. Poprzednie Omegi z serii 4xxx były wmordejeżyste. Poszukam i zainstaluję znów. sciągnij sobie progsa do usuwania zbędnych sterowników zebys nie miał jakichś konfliktów :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...