Godzilla Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Nie dziala mi opcja "pelny ekran 3d" w zakladce "barwa" w panelu ATI. Opisze problem dokladnie: Przesowam suwaki tak zeby obraz byl jasny i rzeczywiscie testujac obraz np. programen dxdiag.exe widze ze regulacja dziala. Wtedy wlaczam 3dmarka 2001 i obraz jest ciemny - tak jakby suwaki byly w ustawieniu default. wylaczam 3dmarka i spowrotem wlaczam dxdiag (oczywista bez regulacji w panelu ATI) i obraz testu 3D jest ciemny !!! 8O SAMO SIE ZMIENIA !!! :twisted: :evil: :x Moja karto to 9800 Pro Gigabyte Maya II GV-R98P128D Pomocy ! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 nastepny :mrgreen: po co ci 2 takie same topiki ? i tak jeden zaraz zamkna :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzilla Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 nie wiem jak ja to zrobilem :oops: bardzo wolno strona mi sie wgrywala i w pewnym momencie nacisnalem jeszcze raz "wyslij" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzilla Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 tutaj jeden koles ma taki sam problem jak ja: http://www.videocard-forum.com/ati/Can_any...ies_179808.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Pewnie masz Catalysty 4.5, tam była jakaś wpadka z gammą. Zainstaluj najnowsze stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzilla Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 mam caty 4.6 reszta sprzetu: winxp pro zainstalowany po formacie abit ai7 celek 2400 audigy 2 ram 512 hmm.. i nie wiem co jeszcze napisac Moze dodam tylko ze zainstalowalem powerstripa. Nastepnie ustawilem sobie pod hotkeye profil, i efekt jest nastepujacy: - wchodze np. do 3dmarka 2003 - puszczam test i jest oczywiscie ciemno - wlaczam profil i robi sie jasno - test sie konczy, zaczyna sie drugi i.... znowu ciemno :-| - znowu podkrecam jasnosc itd..... Niech ktos mi wytlumaczy jak to mozliwe ??????? Dlaczego programy 3D resetuja mi gamme ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzilla Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 w zakladce barwa --> 3D nie mam blokade RGB na stale Obcykalem juz ze problem nie wystepuje jesli uruchamiam nowe gry i programy. 3D mark 2003 jednak nie resetuje gammy. Dopiero 3Dmark2001 ustawia gamme 3D na default... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzilla Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 tutaj pisza na ten temat duzo: http://www.rage3d.com/board/showthread.php...30&pagenumber=5 to jest strona 5 dyskusji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryszox Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Ja tez mam problem z Gamma ;( tylko niemoge z niej skorzystac bo nie da sie przesunac ;/ Pisze: Reglacja Gamma jest wyłączona, poniewaz nie odnosi sie do aktualnego trybu edytowania. Mam najnowsze sterowniki. Karte graficzna NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64Pro Aha windowsa mam 2000 czy to moze byc przez windowsa ?? Wszystko inne mi dziala jasnosc i kontrast ale to mi nic niepomaga ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...