Godzilla Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Nie dziala mi opcja "pelny ekran 3d" w zakladce "barwa" w panelu ATI. Opisze problem dokladnie: Przesowam suwaki tak zeby obraz byl jasny i rzeczywiscie testujac obraz np. programen dxdiag.exe widze ze regulacja dziala. Wtedy wlaczam 3dmarka 2001 i obraz jest ciemny - tak jakby suwaki byly w ustawieniu default. wylaczam 3dmarka i spowrotem wlaczam dxdiag (oczywista bez regulacji w panelu ATI) i obraz testu 3D jest ciemny !!! 8O SAMO SIE ZMIENIA !!! :twisted: :evil: :x Moja karto to 9800 Pro Gigabyte Maya II GV-R98P128D Pomocy ! :cry: Zapomnial bym najwazniejszego: stery - CAT 4.6 DX 9b winXP plyta - abit AI7 512 mb ram wszystko po reinstalacji systemu i formacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzilla Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 tutaj jeden koles ma taki sam problem jak ja: http://www.videocard-forum.com/ati/Can_any...ies_179808.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...