Dr.Stan Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Szukałem odpowiedzi na moje pytanie, ale nie moge znaleźć. Mianowicie planowałem zakup nagrywarki dvd do kompa, tylko mam pytanko czy są jakieś jednosronne nośniki większe niż 4,7GB??? I czy wogóle nagrywarki do kompa mogą takie wypalać??? Chodzi mi głównie o filmy, gdyż te na płytach dvd zajmują zawsze ponad 6GB. Nagrywarke chciałem kupić właśnie z myślą o wypalaniu filmów, więc prosze o pomoc. Może i banalne pytanie, ale nie interesowałem sie wcześniej dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 niestety niema wiekszych nosnikow SL (jednowarstwowych) niz 4.7GB,ale wlasnie po to sa wszelakie programy do obrobki zeby taki 6GB film wsadzic na jedna plytke :wink: Przewaznie wystarczajace jest wyciecie dodatkow i/lub zbednych sciezek audio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Są też programy które dzielą całośc tak, aby mozna nagrac film na 2 płytach, ale często lepiej wyciąc to co jest niepotrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 A moglibyście mi podać jakiś dobry program do obróbki plików z filmami (vob, ifo, bup)??? Będę wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 wiecej na ten temat TU znajdziesz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...