Makonar Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 W Zwykłym powinno być 7, ale w tym z VIVO będzie 9. Z VIVO kosztuje 720zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 W Zwykłym powinno być 7, ale w tym z VIVO będzie 9. Z VIVO kosztuje 720zł... Mi vivo raczej narzie nie potrzebane, ale z tego co szłyszałem vivo ma tylko wersja 128 MB :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Nie, VIVO jest również w wersji 64 MB, właśnie dlatego tak tanio. Ja się chyba skuszę na te VIVO, jedyna różnica to dekoder gorszej jakości. Sam dekoder pod TVO ma rozdzielczość do 1280*1024, a w VIVO tylko 800*600... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Nie, VIVO jest również w wersji 64 MB, właśnie dlatego tak tanio. Ja się chyba skuszę na te VIVO, jedyna różnica to dekoder gorszej jakości. Sam dekoder pod TVO ma rozdzielczość do 1280*1024, a w VIVO tylko 800*600... Jak nie ma dużej róznicy w cenie to bierz tą z vivo, tylko zobacz czy na obu kartach są te same pamięci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Co do tego MSI. Tez nonstop o nim myslalem ale gdzies czytalem (chyba nawet uzytkownik tego forum pisal), ze jak sie go podkreca i temp. rdzenia roznie to wiatrak zaczyna zaiwaniac jak szalony (moze termistor tam jest) i wyje jak FOP38. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Tak, prawda. MSI ma jeden z najgłośniejszych wiatraków na karcie. Faktem jest, że głośność głownie zalezy od napięcia. Zwykle wiatrak nie pobiera 12V w czasie pracy, więc jest cichszy. MSI pobiera więcej, podczas gdy u innych, napięcie spada podczas pracy wiatraka. Cóż... za to mogę być pewny, że chłodzenie jest dobre... A w obudowie siedzi już i tak Dragon Orb III, kilkanaście wiatraków i szczerze mówiąc hałas jest jak dla mnie wcale nie taki duży... więc kolejny odkurzacz nie jest w stanie mnie przerazic :) A jak mi będzie przeszkadzało, to go wymienie na coś lżejszego ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Tak, prawda. MSI ma jeden z najgłośniejszych wiatraków na karcie. Faktem jest, że głośność głownie zalezy od napięcia. Zwykle wiatrak nie pobiera 12V w czasie pracy, więc jest cichszy. MSI pobiera więcej, podczas gdy u innych, napięcie spada podczas pracy wiatraka. Cóż... za to mogę być pewny, że chłodzenie jest dobre... A w obudowie siedzi już i tak Dragon Orb III, kilkanaście wiatraków i szczerze mówiąc hałas jest jak dla mnie wcale nie taki duży... więc kolejny odkurzacz nie jest w stanie mnie przerazic :) A jak mi będzie przeszkadzało, to go wymienie na coś lżejszego ... Dlatego go wyeliminowalem z moich faworytow. Czekam juz na winfasta. Moze dzis (poniedzialek) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Tak, prawda. MSI ma jeden z najgłośniejszych wiatraków na karcie. Faktem jest, że głośność głownie zalezy od napięcia. Zwykle wiatrak nie pobiera 12V w czasie pracy, więc jest cichszy. MSI pobiera więcej, podczas gdy u innych, napięcie spada podczas pracy wiatraka. Cóż... za to mogę być pewny, że chłodzenie jest dobre... A w obudowie siedzi już i tak Dragon Orb III, kilkanaście wiatraków i szczerze mówiąc hałas jest jak dla mnie wcale nie taki duży... więc kolejny odkurzacz nie jest w stanie mnie przerazic :) A jak mi będzie przeszkadzało, to go wymienie na coś lżejszego ... Dlatego go wyeliminowalem z moich faworytow. Czekam juz na winfasta. Moze dzis (poniedzialek) :) Miałem wcześniej winfasta MX440 i jego wiatrak robił guzo więcej hałasu niż ten z na MSI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 A prawda... sam Winfast też do cichych nie należy :) No, ale jak widać hałas ma znosny, więc ja tam się cieszę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...