Skocz do zawartości
tomasir

Do Kaeresa( i nie tylko)wyniki Kyro2. BARDZO DŁUGIE!!!

Rekomendowane odpowiedzi

NO i co powiesz na Kaeres?

http://tomekoglaza.fm.interia.pl/pliki/321...178x6,5@183.txt

Dołączona grafika

A wszystko to dzięki:

Nowym sterom i lepszemu podkręceniu grafy, które one umożliwiły. No i pamiątki już zaczynająsię docierać, bo na początku wywalały 3dmarka przy @178 od razu, a teraz dopiero w połowie, a i czasem wogóle (jak w tym teście). Przy tych ustawieniach komp nie jest 100% stabilny ale 3dMarka przeszedł całego (z trudem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheh ładnie chłopaki ja na nie kręconym Kyro i XP@1600mhz wycisnołem 3653pkt. Wydaje mi sie że gdymym miał pamięci które poszły by na 166mhz 2/2/5/2/1T i świeży windows XP prof (ten mamiał już z pół roku :)). Kyro nie kręcone!! link macie tu : http://service.futuremark.com/compare?2k1=4652088

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheh ładnie chłopaki ja na nie kręconym Kyro i XP@1600mhz wycisnołem 3653pkt. Wydaje mi sie że gdymym miał pamięci które poszły by na 166mhz 2/2/5/2/1T i świeży windows XP prof (ten mamiał już z pół roku :)). Kyro nie kręcone!! link macie tu : http://service.futuremark.com/compare?2k1=4652088

pzdr

Wiesz Tristan ten twój wyniczek całkiem niezły. Szkoda że nie mam athlona by móc z twoim porównać. Jak mozesz to jak wyreklamują ci durnia to wsadź go i porównamy.

A twój wynik może być taki wysoki bo:

Magistrala 152 czyli dzielnik 4 i agp taktowane 76 (o jakies 10 % szybciej niż u mnie)

Proc o niebo wydajniejszy od mojego :( (a kyro nieźle "współdziała" z prockeiem)

A kręcenie kyro2 aż tak duż onei daje bo najczęściej max. to ok. 180-185 (żadziej pod 190-195) czyli wzrost o jakies kilka %

No i teraz jeszcze dodam że wczoraj pokombinowałem z durniem i wydajniejszy system jest przy 170x7 niż 178x6,5

Teraz wyciągam 3261 ptk, co daje wynik o ponad 250 lepszy niż nalepszy na durniu do 1200 :D

Czyli teraz pozostaje przekroczyć 3300 i pożyczyć modem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko że już nie mam Kyro 2 :) wkurzyłem sie bo poszlismy do mnie z ziomkami na wagary koleś wzioł fife2003 i NFS2 to nowe i zwała bo sie grać nie dało przejzalem pozniej pare forum i niestety juz powoli konczy sie support dla tej karty wiec ja sprzedalem drozej niz kupiłem :) i se walnołem radka 8500,co nie znaczy ze nie mam dostepu do Kyro II :) typ ma 8KHA+ 256 DDRPC2100 i XP 1700+ moge u niego sie ścigać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko że już nie mam Kyro 2 :) wkurzyłem sie bo poszlismy do mnie z ziomkami na wagary koleś wzioł fife2003 i NFS2 to nowe i zwała bo sie grać nie dało przejzalem pozniej pare forum i niestety juz powoli konczy sie support dla tej karty wiec ja sprzedalem drozej niz kupiłem :) i se walnołem radka 8500,co nie znaczy ze nie mam dostepu do Kyro II :) typ ma 8KHA+ 256 DDRPC2100 i XP 1700+ moge u niego sie ścigać :)

wystaarczy w nfs2 w jednym pliku podmienic jedna wartoscz 1 na 0 (czy odwrotnie nei pamietam) i juz wszystko pieknie dziala. Wejdz sobie an forum:

www.pvr-net.com

i tam juz znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania odnosnie geir. Wikeszosc da sie prostymi sztuczkami przywrocic do normalnosci. A support co prada jest slaby, ale co jakis czas wychodza scheatowne i juz w wiekszoscgierek da sie grac. Obecnie najnowsze to 16.88 (ulepszone 16.08)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...