tomasir Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 NO i co powiesz na Kaeres? http://tomekoglaza.fm.interia.pl/pliki/321...178x6,5@183.txt A wszystko to dzięki: Nowym sterom i lepszemu podkręceniu grafy, które one umożliwiły. No i pamiątki już zaczynająsię docierać, bo na początku wywalały 3dmarka przy @178 od razu, a teraz dopiero w połowie, a i czasem wogóle (jak w tym teście). Przy tych ustawieniach komp nie jest 100% stabilny ale 3dMarka przeszedł całego (z trudem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 heheh ładnie chłopaki ja na nie kręconym Kyro i XP@1600mhz wycisnołem 3653pkt. Wydaje mi sie że gdymym miał pamięci które poszły by na 166mhz 2/2/5/2/1T i świeży windows XP prof (ten mamiał już z pół roku :)). Kyro nie kręcone!! link macie tu : http://service.futuremark.com/compare?2k1=4652088 pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 heheh ładnie chłopaki ja na nie kręconym Kyro i XP@1600mhz wycisnołem 3653pkt. Wydaje mi sie że gdymym miał pamięci które poszły by na 166mhz 2/2/5/2/1T i świeży windows XP prof (ten mamiał już z pół roku :)). Kyro nie kręcone!! link macie tu : http://service.futuremark.com/compare?2k1=4652088 pzdr Wiesz Tristan ten twój wyniczek całkiem niezły. Szkoda że nie mam athlona by móc z twoim porównać. Jak mozesz to jak wyreklamują ci durnia to wsadź go i porównamy. A twój wynik może być taki wysoki bo: Magistrala 152 czyli dzielnik 4 i agp taktowane 76 (o jakies 10 % szybciej niż u mnie) Proc o niebo wydajniejszy od mojego :( (a kyro nieźle "współdziała" z prockeiem) A kręcenie kyro2 aż tak duż onei daje bo najczęściej max. to ok. 180-185 (żadziej pod 190-195) czyli wzrost o jakies kilka % No i teraz jeszcze dodam że wczoraj pokombinowałem z durniem i wydajniejszy system jest przy 170x7 niż 178x6,5 Teraz wyciągam 3261 ptk, co daje wynik o ponad 250 lepszy niż nalepszy na durniu do 1200 :D Czyli teraz pozostaje przekroczyć 3300 i pożyczyć modem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 tylko że już nie mam Kyro 2 :) wkurzyłem sie bo poszlismy do mnie z ziomkami na wagary koleś wzioł fife2003 i NFS2 to nowe i zwała bo sie grać nie dało przejzalem pozniej pare forum i niestety juz powoli konczy sie support dla tej karty wiec ja sprzedalem drozej niz kupiłem :) i se walnołem radka 8500,co nie znaczy ze nie mam dostepu do Kyro II :) typ ma 8KHA+ 256 DDRPC2100 i XP 1700+ moge u niego sie ścigać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 tylko że już nie mam Kyro 2 :) wkurzyłem sie bo poszlismy do mnie z ziomkami na wagary koleś wzioł fife2003 i NFS2 to nowe i zwała bo sie grać nie dało przejzalem pozniej pare forum i niestety juz powoli konczy sie support dla tej karty wiec ja sprzedalem drozej niz kupiłem :) i se walnołem radka 8500,co nie znaczy ze nie mam dostepu do Kyro II :) typ ma 8KHA+ 256 DDRPC2100 i XP 1700+ moge u niego sie ścigać :)wystaarczy w nfs2 w jednym pliku podmienic jedna wartoscz 1 na 0 (czy odwrotnie nei pamietam) i juz wszystko pieknie dziala. Wejdz sobie an forum: www.pvr-net.com i tam juz znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania odnosnie geir. Wikeszosc da sie prostymi sztuczkami przywrocic do normalnosci. A support co prada jest slaby, ale co jakis czas wychodza scheatowne i juz w wiekszoscgierek da sie grac. Obecnie najnowsze to 16.88 (ulepszone 16.08) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...