Johny_85 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Miałem mały wyciek [kapie z kroćców z rezerwuaru od CFD. Nie mam pojęcia co zrobić. Jakas taśma specjalna jest czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 1. mozesz przkleic krucce na stale specjalnym klejem 2. silikon 3. owijasz gwint tasma teflonowa przeciwnie do skoku gwintu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 co jest najlepszym sposobem i gdzie taka tasme kupic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Pierwsze jest na stale wiec jak bedziesz chcial sobie je kiedys zmienic to lipa 2 i 3 mozesz dostac w castoramie, OBI, itd... chyba tasma teflonowa jest the best - zakleilem 9 miechy temu i jak na razie trzyma :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ile warstw tego dałes?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 zwykle ze dwie warstwy wystarcza ale uwaga - nie mozna dawac za duzo warstw tasmy teflonowej, bo jak jej bedzie za duzo to rozepchnie plexe i plexa bedzie pekac wokol otworu trzeba po prostu z wyczuciem dac tej tasmy i z wyczuciem wkrecac krocce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 co do tasmy teflonowej to ilosc warstw zalezy od spasowania gwintu - generalnie chyba bedziez musial pare razy to poskrecac zeby wresczcie sie udalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 ja jestem za silikonem bo sam tak mam i jest lux :) silikon dekarski OWNZ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 kupię teflonową i sylikon. Jak teflonowa nie pomoze to sie sylikon zastosuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 teflon zawsze pomaga , trzeba miec tylko doswiadczenie w jego nawijaniu , silicon tez ok ale musziszn poczekac az "zlapie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...