radeon9800 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 mam durona 1300 i jego temp.wynosi 55 stopni C.jego chlodzenie to radiator i wentylator.Czy ta temp.jest normalna czy mam sie czegoś obawiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 możesz dostac najwyzej zawału serca jak bedziesz tak panikował :] temp normalna a max to 90C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 mialem takiego durnia i jego temperatura wynosila 48 w idle do 56 w stresie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 mialem takiego durnia i jego temperatura wynosila 48 w idle do 56 w stresie to zalerzy od coolera , moze byc i 80C bo i takie sa przypadki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Ja byłbym spokojny, gdyby temp w stessie nie przekraczała 60C, przy tym, że trzeba wziąć pod uwagę wzrost temperatury powietrza w okresie letnim Ja na D1200 miałem max 55C na Titanie D5TB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 te temperatury co podalem wczesniej to mialem na coolerze JAMICONA, dobrym ale niesamowicie glosnym. Kiedy kupilem WRIV to nastala cisza a temperaturki poszly do gory o 1-3 stopnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 U mnie na boxowym coolerze zima 36-40*C, latem 40-48*C(przy brudnym wentylu(kurz) 44-52) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 U mnie na boxowym coolerze zima 36-40*C, latem 40-48*C(przy brudnym wentylu(kurz) 44-52) i przy otwartej budzie dodaj a i czasami z wentylatorem pokojowym podstawionym pod kompa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Z wentylatorem pokojowym mialbym ponizej 30*. A buda nie jest otwarta tylko niezamknieta :wink: (po co zamykać jak musiałbym co chwila otwierac). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...