Baku [PL] Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Witam! Mam Durona 1800 kupiłem go tydzien temu oraz MSI KT4AV. Na moim procku nic nie można zrobić, próbowałem juz 5 ołówkami. Zamalowywałem drugi od prawej mostek L5 ... nie działa....dalej Duron... zamalowywałem mostek L2.... nie działą.. dalej 192kb...podkregam go zwiekszając mu napiecie do 1.6V i FSB do 148... zawiesza sie....ale moge ustawic 166 i tez sie zawiesza... pamieci tez napiecie wieksze dałem..... poraddzie coś... Chciałbym odblokować mnożnik, lub zrobić z niego Mobile....lub MP...Lub chociaż coś z tą pamięcia cache zrobić.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Ech...po 39 tyg nie odblokujesz kaszu - to raz, dwa, nie przerobisz go na mobile (poczytaj co znaczy mobile a co znaczy odblokowany mnożnik). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baku [PL] Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 To może zadam pytanie takie: - Czy mogę w nim odblokować mnożnik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baku [PL] Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 To może zadam pytanie takie: - Czy mogę w nim odblokować mnożnik? Prosze to link do bardzo interesujacego i przejrzystego artykulu o odblokowaniu AMD po 39 tygodniu. Kod: http://www.ocworkbench.com/2004/guides/unl...king_xp39+.html Mam nadzieje ze to pomoze wielu nowym uzytowkonikom, ktorzy nie za bardzio wiedza o co chodzi. Wszystko jest ladnie opisane, lecz po angielsku, ale bardzo prostym jezykiem Zrobiłem tak jak jest napisane... i nie działa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...