Varrol Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Po długiej nieobecności jestem wreszcie z powrotem. Piszę to już z Warszawy. Zmieniłem Chello na AsterCity i teraz mam (!!! - była promocja) 128kb/s (poprzednio 512kb/s) - wlecze się jak żółw, dosłownie jak na modemie, ale już niedługo przejdę na 256kb/s, to będzie w miarę OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Jako ze sam niedawno wrucilem :) A nie bylo mnie z zupelnie innej przyczyny :) Witam ponownie :) Bardzo cieplutko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Po długiej nieobecności jestem wreszcie z powrotem. Piszę to już z Warszawy. Zmieniłem Chello na AsterCity i teraz mam (!!! - była promocja) 128kb/s (poprzednio 512kb/s) - wlecze się jak żółw, dosłownie jak na modemie, ale już niedługo przejdę na 256kb/s, to będzie w miarę OK. to po kifgo zmieniales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Po długiej nieobecności jestem wreszcie z powrotem. Piszę to już z Warszawy. Zmieniłem Chello na AsterCity i teraz mam (!!! - była promocja) 128kb/s (poprzednio 512kb/s) - wlecze się jak żółw, dosłownie jak na modemie, ale już niedługo przejdę na 256kb/s, to będzie w miarę OK.to ustaw se PROXY AsterCity i bedzie zapierniczalo az milo 8) - max na PROXY to wlasnie 512kb/s i nie bedziesz musial zmieniac na drozsza wersje - mi przynajmniej ta slaba styka (bo z wlaczonym PROXY to juz zupelnie inna bajka) BTW a jezeli chodzi o to ze to forum dlugo sie otwiera - ostatnio byly z tym jakies problemy - poczytaj na "O serwisie i forum" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Po długiej nieobecności jestem wreszcie z powrotem. Piszę to już z Warszawy. Zmieniłem Chello na AsterCity i teraz mam (!!! - była promocja) 128kb/s (poprzednio 512kb/s) - wlecze się jak żółw, dosłownie jak na modemie, ale już niedługo przejdę na 256kb/s, to będzie w miarę OK. to po kifgo zmieniales? W Krakowie miałem Chello, ale nie mogłem przenieść do Warszawy, bo tam gdzie mieszkam nie można podłączyć, więc zostało tylko Astercity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ble chello jest fajniejshe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ble chello jest fajniejshe:lol: chyba przez ten limit na sciaganie danych :lol: albo przez wyzsza cene :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ble chello jest fajniejshe:lol: chyba przez ten limit na sciaganie danych :lol: albo przez wyzsza cene :lol: jesthcze nigdy nie udalo mi sie zblizyc do tego limitu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 jesthcze nigdy nie udalo mi sie zblizyc do tego limitu :Da jaki jest dokladnie ten limit - bo nie wiem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 sam nie wiem, 20 gb, czy siakos tak, ja jak narazie w sierpniu sciagnalem 4 gb :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 ble chello jest fajniejshe:lol: chyba przez ten limit na sciaganie danych :lol: albo przez wyzsza cene :lol: AsterCity z transferem 512kb/s kosztuje 500zł/mies, a Chello 199zł. (przy okazji - limit danych w chello to 15GB, a jak się przekroczy, to i tak się nie płaci, tylko obniżają transfer do 30kb/s do końca danego mies) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 AsterCity z transferem 512kb/s kosztuje 500zł/mies, a Chello 199zł.chyba nie czytales tego co napisalem o "firmowym" PROXY AsterCity - jak laczysz sie/sciagasz przez PROXY to jest to traktowane jako polaczenie z siecia lokalna czyli zamiast 128kb/s masz 512kb/s i placisz za to 129zl 8) i o to chodzilo z cena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 AsterCity z transferem 512kb/s kosztuje 500zł/mies, a Chello 199zł. chyba nie czytales tego co napisalem o "firmowym" PROXY AsterCity - jak laczysz sie/sciagasz przez PROXY to jest to traktowane jako polaczenie z siecia lokalna czyli zamiast 128kb/s masz 512kb/s i placisz za to 129zl 8) i o to chodzilo z cena :) sprawdzę to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 AsterCity z transferem 512kb/s kosztuje 500zł/mies, a Chello 199zł. chyba nie czytales tego co napisalem o "firmowym" PROXY AsterCity - jak laczysz sie/sciagasz przez PROXY to jest to traktowane jako polaczenie z siecia lokalna czyli zamiast 128kb/s masz 512kb/s i placisz za to 129zl 8) i o to chodzilo z cena :) sprawdzę to Chyba działa!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 sprawdzę to Chyba działa!!!!!!!!!!!!1 to jak dziala ??? - najlepiej sprawdzic programem do zasyasania np DAP - wbijasz w opcjach nazwe proxiaka i port nastepnie sciagasz cos z szybkiego serwerka - najlepiej podziel na 4 czesci - predkosc powinna sie wachac miedzy 60 a 64 kB/s (kilobajty nie kilobity) czyli okolo tych 512 kb/s (kilobitow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Dziala, dziala. Podstawowa zaleta acn to staly ip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Dziala, dziala. Podstawowa zaleta acn to staly ip.ze dziala to wiem bo widze np u siebie 8) powinienem zadac dokladnie pytanko no i jak dziala u Ciebie Varrol ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Sorry ale ja od niedawna mam stałkę i nie znam się za bardzo :oops: , ale o co chodzi z tym proxy i jak to skonfigurować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Sorry ale ja od niedawna mam stałkę i nie znam się za bardzo :oops: , ale o co chodzi z tym proxy i jak to skonfigurować??ale to co pisalem odnosilem tylko do AsterCity - tez masz u nich stalke ? chodzi o to ze jak laczys sie w Aster przez ich PROXY to jest to trakotowane jako polaczenie z siecia lokalna czyli predkosc rosnie 4x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Mateoosh - info co i jak pozlo na priva BTW co sie dzieje z tym forum po kilka razy wysylaja sie posty :x nie sa widoczne ze doszy itd mi wywala jakis komunikat Could not connect to smtp host : 60 : Operation timed out :x FUCK :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Dziala, dziala. Podstawowa zaleta acn to staly ip. ze dziala to wiem bo widze np u siebie 8) powinienem zadac dokladnie pytanko no i jak dziala u Ciebie Varrol ??? Działa!!! Transfer dochodzi nawet do 100KB/s (tak - kilobajtów). Ale i tak zmieniam na 256kb/s, bo przy tym 128kb/s gry trochę skaczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Działa!!! Transfer dochodzi nawet do 100KB/s (tak - kilobajtów). Ale i tak zmieniam na 256kb/s, bo przy tym 128kb/s gry trochę skaczą. taki transfer to moga pokazywac kiepskie programy do zasysania (jak zrobisz na chwile pauze i puscisz dalej dociaganie pliku) lub IE :lol: a i tak w rzeczywistosci ponad 64KB/s (kilobajty) nie dasz rady mi tam styka ten najslabszy - na serwerach Aster da sie pograc (nie ma zadnych "lagow") zreszta zerknij TU 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Działa!!! Transfer dochodzi nawet do 100KB/s (tak - kilobajtów). Ale i tak zmieniam na 256kb/s, bo przy tym 128kb/s gry trochę skaczą. taki transfer to moga pokazywac kiepskie programy do zasysania (jak zrobisz na chwile pauze i puscisz dalej dociaganie pliku) lub IE :lol: a i tak w rzeczywistosci ponad 64KB/s (kilobajty) nie dasz rady mi tam styka ten najslabszy - na serwerach Aster da sie pograc (nie ma zadnych "lagow") zreszta zerknij TU 8) I tu się mylisz - kiedyś też tak myślałem, jak miałem chello i 512kb/s a wyświetlało mi ok 100KB/s przy ściąganiu. Sprawdziłem to mierząc czas ściągania pliku, podzieliłem wielkość pliku przez ten czas i okazało się, że średni transfer miałem właśnie w granicach 100KB/s, zresztą jeżeli 1MB ściąga w poniżej 10 sekund, to o czymś to świadczy. Spróbuję pograć na tych serwerach astera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...