Andrz3j Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Wczoraj byłem w trasie i zajechałem do kolesia do sklepu na chwilke .. Opowiadał mi o "skrzynce montowanej między telefon/modem a gniazdo w scianie". Podobno ludziska sciagaja takie cos z Szwecji. Oni nazywaja to zaklucacz impulsów i sprzedaja za 200-300 pln. Słyszeliscie może o tym?? podbno rachunki sa o połowę tańsze.... Niby jak to zamontujesz to co drugi, trzci impuls nie jest naliczany.. :D Ciekawe co na to "nasza kochana telkomuna..."?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 :arrow: pierwszy raz slysze o czyms takim. wedlug mnie sa male szanse, zeby takie cos dzialalo u nas w polsce. jak nie zobacze na wlasne oczy to nie uwierze... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Na rozne centrale moga byc rozne patenty. Na stara Pentaconte kazdy moze sobie znalezc :) ciekawe jak wiele osob tego uzywalo/uzywa. Na nowsze ktore wiele osob juz ma czyli np. S12(literka) np. najnowsza J juz trudniej, ale mialem mozliwosc zakupu czegos takiego pare lat temu z pewnej firmy panstwowej (juz nie :>) czy dzialalo nie wiem ale sadzac po zrodle tak...mozliwe ze chodzi o to. Chociaz nie do konca jasne jest dla mnie to dzialanie ;))) w tym przypadku tzn wolniejsze naliczanie. Odrazu mowie ze sciem duzo bylo kiedys w tym interesie ;)) teraz nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 jakis koloonio spshedawał na allegor boxa za 190 zyla, kotoory obnizał koshyty do 0 :lol: !!! napiasłem do niego, by pshysłał mi krótkom specyfikacjem boxa a on na to "to jest wysokiej klasy mikrokomputer" myślałem że siem posram ze śmiechoo :lol: admin z allegro zareagował podobnie i oosoonoł aukcje :lol: tu macie linka : http://allegro.pl/showitem.php?item=6922372 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 podobno sprzedali to gościowi co ma firme i gośc zadowolony jest , ma podobno rachunki o połowe niższe.. nie wiem co o tym sądzić... nie rozmawiałem z tym co kupil... nie znam własnie zasady dzialania, jedyne cosię dowiedzialem to że niby to zakłuca sygnal, tylko ciekawe czy nie pogarsza w takim razie połaczenia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 nie znam własnie zasady dzialania, jedyne cosię dowiedzialem to że niby to zakłuca sygnal, tylko ciekawe czy nie pogarsza w takim razie połaczenia ?? Hehe jaki sygnal? :))) moze ktos myslal o odwracaniu biegunow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 w jakims faq czytalem ze montuje sie na kabelku diode swiecaca (niepamietam w ktura strone i na ktorym kablu ale to chyba bez roznicy) i gdy swieci to sie placi za polonczenie a jak nie to nie (albo odwrotnie zalezy jak diode sie zamontuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 To jest chyba na zasadzie darmowych smsow po wprowadzeniu numeru centrum zagranicznego operatora!!! Dla mnie to bzdury i nigdy bym czegoś takiego nie zamontował!!! Mi to do szczęścia nie potrzebne!!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 To jest chyba na zasadzie darmowych smsow po wprowadzeniu numeru centrum zagranicznego operatora!!! Dla mnie to bzdury i nigdy bym czegoś takiego nie zamontował!!! Mi to do szczęścia nie potrzebne!!! :PNiepotrzebne ?? - bo ci rodzice za rachunki płacą !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 To jest chyba na zasadzie darmowych smsow po wprowadzeniu numeru centrum zagranicznego operatora!!! Dla mnie to bzdury i nigdy bym czegoś takiego nie zamontował!!! Mi to do szczęścia nie potrzebne!!! :PNiepotrzebne ?? - bo ci rodzice za rachunki płacą !!!! Nieprawda!!!! MAM Sdi i place tylko za korzystanie z gory wiec i tak mi to nie potrzebne a po 2 to dla mnie bzdury i jak napisalem powyzej porownoje to do telefono komorkowych!!! :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 hheh dobre to :D hih ale by sie zdziwla stara ze siedze non toper a rachunek 100 zeta :D hehhe :] jestem ciekaw czy dzila to cudo :] hehss ale i tak bym nie kupil bo wolal bym dac to na zalozenie sdi :D no i dolozyc reszte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 w jakims faq czytalem ze montuje sie na kabelku diode swiecaca (niepamietam w ktura strone i na ktorym kablu ale to chyba bez roznicy) i gdy swieci to sie placi za polonczenie a jak nie to nie (albo odwrotnie zalezy jak diode sie zamontuje) Tak to dziala na centralach ktore odwracaja biegunowosc ale to nie ma zwiazku z darmowym dzwonieniem poprostu mozna sprawdzic czy nalicza teraz czy moze nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...