Kubasik Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 u mnie wielkosc otworu jest dokladnie taka jak wymiary sp-97 . otwor jest prostokątny , całe powietrze dmuchane przez panaflo idzie na radiator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 A ja mam pytanie. Czy na takie cos da rade przymocowac wiatrak 120x120mm do SP-97 :) Tzn da ale czy bedzie jak to przymocowac do sp97 :idea: I który wentyl 120x120mm bedzie lepszy: :arrow: REVOLTEC :arrow: Y.S-TECH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 A ja mam pytanie. Czy na takie cos da rade przymocowac wiatrak 120x120mm do SP-97 :) Tzn da ale czy bedzie jak to przymocowac do sp97 :idea: I który wentyl 120x120mm bedzie lepszy: :arrow: REVOLTEC :arrow: Y.S-TECH myslalem nad zastosowaniem tego adaptera ,ale mysle ze nie mozna go zamontowac na sp-97 za pomocą drucikow od thermalrighta bo dziury montazowe są wewnątrz , a nie na zewnątrz tej przejsciowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Hmm no to pozostaje zrobic shrouda, tylko nie abrdzo wiem z czego :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Hmm no to pozostaje zrobic shrouda, tylko nie abrdzo wiem z czego :idea:z kartonu / plexy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Zaraz sprubuje zrobic, choc z moim talentem to moze nie wyjsc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmin Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 czy na plyte abit nf7 wejdzie ten sp97?? bo w specyfikacji zaczynaja sie dopiero od nf7 ver 1.1 a ja raczej mam ver 1 to teraz 2 pytanie czy wiatrak papsta 92x92 sie nada czy poszukac czegos innego?? [np to co w temacie] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 jak masz ver 1 to chyba ni wejdzie, bo o ile dobrze pamietam to nei miala ona otworod przy gniezdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roon Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Ja zrobilem shrouda z plexi... Poprzednio zrobilem z kartonu ale jakos nie podobal mi sie. Zalalem go rzywica potem ale temperatur rzedu 70C nie wytrzymywal i zaczelo smierdzic klejem w pokoju :) Dzis wytne tylko odpowiednie otwory w plexi i wysle fotki zainteresowanym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Ja jestem zainteresowany :) clares_oc@op.pl 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 moze dasz plany, zeby sobie mozna bylo to wyciac i zmontowac, cos jak z modelami papierowymi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Najlepiej to jak bys zrobił taki poradnik krok po kroku co i jak :) Żeby każdy potrafił sobie takie coś zrobić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 najlepiej wrzuc fotki na jakis serwer to kazdy bedzie mogl sobie poogladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roon Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Powiem tylko ze sprawuje sie idealnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Brawo :) Dobra robota :) A temp. jak ci trzyma :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roon Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Jestem w trakcie sprawdzania. Zlozylem to zaledwie pare minut temu i nie zdarzylem dokladnie zbadac. Jutro cos napisze bo zapuszczam calo nocny prime zeby stabilnosc proca sprawdzic na 240 szynie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...