fit Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 no wiesz to nie ja dawalem teflon tylko producent bloku....no wiesz to nie ja dawalem teflon tylko producent bloku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 dlatego najlepiej jest uszczelniać silikonem lub klejem epoksydowym - nałożone w odpowiedniej ilości nie powodują rozszerzania a co za tym idzie pękania plexy. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 ja sam swoje bloki skladalem do kupy od zera (wszystkie z CFD) i krocce uszczelnialem teflonem i jakos nie mialem problemow z pekajacym topem a teflenu dawalem duzo, nawet troche za duzo jak za pierwszym razem mi pociekla woda i wkrecalem je do konca. jak mawia moj tatus "z silnym gorzej jak z durniem".... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayler Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 niemiec : to w jakiej postaci ty masz ten teflon ? bo jak ja mialem to zwykle plytki przypominajace plastyk, no chyba ze mowimy o tasmie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 mialem tasme teflonowa zakupiona w hydraulicznym za astronomiczna kwote 60gr za 10mb ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 mialem tasme teflonowa zakupiona w hydraulicznym za astronomiczna kwote 60gr za 10mb ;]10mb? wooooow.... ja tes kce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...