Skocz do zawartości
grappa01

Co jest grane z IE???

Rekomendowane odpowiedzi

Od wczoraj za kadzym razem gdy klikam na jakis link w google czy innych wyszukiwarkach zamist prawidlowej sotrny otwiera mi sie jakas strona cassino, ktora ma w sboie wyszukiwarke i tak oto by wejsc na storne musze skopiowac link i dopiero ja recznie uruchomic.... Nie wiem dlaczego sie tak dziej. Jako strone startowa mam ustawone google; moze cos z sieci mi sie przytargalo do kompa, skanowalem kompa NA ale nic z teog na dodatek czasmi mi wyskauje jakies bledy na stronach ale na razie to czasami (tylko tyle ze wczesnie tego nie bylo). Czy sa jakies bardziej skuteczne programy przciw trojanom czy robalom czy innym rzeczom ktore mogly mi sie przblakac do komputera gdyz podejrzewam ze wina moze w tym tkwic tym bardziej ze ten NA do najlepszych nie nalezy. Pozdrawiam

Witam jeszce raz a wiec u mnie pojawaia sie nadal storna od czasu do czasu i nawet ustawia sie jako startowa bez mojej ingerrencji http://get-search.cc/

tak jak poecaliscie przeskanowalem dysk Ad-Awarem Personal 6.181 ale nic z tego mi nie wyszlo gdyz problem jak byl tak nadal jest. Czy mozecie mi jeszce w jakis sposob poradzic co zrobic. pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi