Artuxx Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zajolem sie dzisiaj moja plyta (8RDA+) zdjelem z chipsetu radiator wyczyscilem ten syf co byl pod podem nalozylem nowa paste, odpalam kompa i jestem w wielkim szoku w biosie zniknela mi opcja zmiany napiecia na chipsecie. Mial ktos cosik takiego bo ja jestem w szoku i niewiem co zrobic aby podbic napiecie na nim bo mi Bartek niechce wejsc na 3200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 a ta pasta co nałożyłeś to ze srebrem jest?? jeśli tak to może coś zwarło...spróbuj zdjąć, wyczyścić i jeszcze raz założyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 To raczej nie ma znaczenia, bo chipset na 8RDA+ jak i innych płytach z nforce2 jest osłonięty obudową, także nic się nie mogło zewrzeć. Co do pytania lopo, może poprotu radiator nie dotyka do chipsetu i ten się przegrzewa?? Spróbuj wykręcić płyte, możliwe że jak ją wkręcałeś, zrobiłeś to za mocno i płyta była naprężona. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuxx Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Pasta jest silikonowa w 50 proc a dalej jakas domieszka ale bez srebra. Co do dotykania radiatora to jakie to ma znaczenie w funkcjach biosu??? Caly kom biega bez problemow jak narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 clear cmos proponuje a jak nie pomorze to update biosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuxx Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 bios najnowszy i juz nieraz czyszczony. Sam niewiem co jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 bios najnowszy i juz nieraz czyszczony. Sam niewiem co jest. to wgraj sytarsza wersje a najwyzej pozniej nowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuxx Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 jak znajde gdzies na sieci te starsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 jak znajde gdzies na sieci te starsze. strona producenta ?? : :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 hehe u mnie w solteku zniknelo red storm overclocking przy wyjmowaniu moba jak sie okazało zworka od ABS2 wypadła :/ moze tam na epoxsie jest jakaś zworka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuxx Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 do tego niema zworki. Jesli ktos ma jakis bios starszy sprzed roku np to poprosze na maila artuxx@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...